• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Srbija Južna Afrika vaterpolo Svjetsko prvenstvo uživo livestream
 Srbija Južna Afrika vaterpolo Svjetsko prvenstvo uživo livestream

SRBIJA "UDAVILA" JUŽNU AFRIKU, SAD NA CRNOGORCE! Ubjedljiva pobjeda na Svjetskom prvenstvu - već su u nokaut fazi!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Vaterpolisti Srbije upisali prvu pobjedu na Svjetskom prvesntvu - 30:5!

 Srbija Južna Afrika vaterpolo Svjetsko prvenstvo uživo livestream Izvor: Profimedia
10:08

KRAJ MEČA - 30:5!

Vaterpolisti Srbije su uradili sve što je bilo potrebno na meču drugog kola grupne faze Svetskog prvenstva - pobedili su Južnu Afriku i to su uradili veoma ubedljivo, 30:5! Ovaj meč znači da su "delfini" izborili nokaut fazu, a u poslednjem kolu u grupi protiv Crne Gore odlučivaće o drugom ili trećem mestu - samim tim i o protivniku u narednoj rundi.

10:00

28. minut - Opao ritam!

Srbija je propustila nekoliko prilika u uvodnom delu poslednje deonice, pa sada deluje nedostižno da postignemo više od 35 golova na ovom meču. Ipak, razlika je i dalje veoma ubedljiva, a Srbija bi mogla još da je uveća u finišu meča.

9:50

Kraj treće četvrtine - 24:3!

Moraće reprezentacija srbije mnogo bolje u poslednjoj deonici!

9:34

POLUVREME - 17:2!

Idealno! Srbija se mučila u prvih nekoliko minuta prve četvrtine, ali kada su "delfini" uhvatili ritam postalo je jasno da će pobeda nad Južnom Afrikom biti izuzetno ubedljiva. Protivnik Srbije ne uspeva da realizuje svoje napade i jako retko stigne i da uputi udarac, a većinu tih konfuznih akcija naši vaterpolisti su kaznili na najbolji način - kontrama iz kojih su "padali" golovi.

9:25

12. minut - Dobro prolazno vreme!

Srbija u proseku postiže gol na svaki minut, a to je odličan ritam ukoliko želimo da nadmašimo rezultat kojim su Crnogorci savladali Južnu Afriku u prvom meču grupne faze. Trenutni rezultat je 12:2, pa ima razloga za optimizam.

9:16

KRAJ PRVE ČETVRTINE - 8:1!

Ubedljiva prednost nakon prvih osam minuta vaterpola u drugom kolu grupne faze na Svetskom prvenstvu. Srpski vaterpolisti idu ka sigurnoj i ubedljivoj pobedi, a cilj je sada napraviti što veću razliku, kako bi u poslednje kolo ušli sa boljim skorom od Crnogoraca!

9:11

6. minut - Sigurna Srbija!

Već u ranoj fazi meča odlučen je ishod utakmice protiv Južne Afrike - Srbija vodi 5:1 i sigurnim koracima ide ka pobedi. Trebalo bi sada razmišljati i o gol-razlici, pošto bi ona mogla da bude presudna u borbi za drugo mesto protiv Crnogoraca.

9:04

3. minut - Prvi gol na meču!

Srbija vodi! Đorđe Lazić je prvi strelac na meču protiv Južne Afrike, a Srbija ima 1:0 nakon nervoznog početka tokom kojeg nije iskoristila nekoliko uvodnih napada.

9:00

1. minut - Počinjemo!

Reprezentativci Južne Afrike će imati prvi napad na meču!

8:55

Ko su novi reprezentativci?

Podmlađeni tim Srbije na Svetskom prvenstvu u Fukuoki čine:

golmani Branislav Mitrović (Turkoan), Vladimir Mišović (Crvena zvezda) i Radoslav Filipović (Oradea);

centri Nemanja Ubović (Vuljagmeni), Đorđe Lazić (Breša) i Bogdan Gavrilović (Radnički);

bekovi Sava Ranđelović (Vašaš), Nikola Jakšić (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Vašaš), Radomir Drašović (Novi Beograd), Marko Radulović (Novi Beograd), Filip Janković (Radnički), Đorđe Vučinić (Novi Beograd), Vuk Milojević (Crvena zvezda), Vasilije Martinović (Novi Beograd) i Marko Dimitrijević (Partizan).

8:50

Prvi meč na turniru!

Vatrepolo reprezentacija Srbije počela je Svetsko prvenstvo utakmicom protiv Španije, koja je jedan od najvećih kandidata za trofej. Iako je u timu Uroša Stevanovića čak sedam debitanata, "delfini" su pružili odličan otpor i pokazali da bi uskoro mogli da postanu pravi naslednici zlatne generacije. Upisan je poraz (16:14), ali su Srbiji svakako najbitnija naredna dva meča - protiv Južne Afrike i Crne Gore!

8:45

Stanje na tabeli!

Ovakva je trenutno situacija:



Standings provided by Sofascore

8:35

Dobro jutro!

Svetsko prvenstvo u vaterpolu ove godine se igra u japanskom gradu Fkuoka, pa tako imamo neobične termine u kojima "delfini" uskaču u bazen. Drugi meč u grupnoj fazi, protiv Južne Afrike, reprezentacija Srbije će igrati od 09:00 po našem vremenu. Nacionalni tim mora da pobedi u ovoj utakmici, a tekstualni prenos meča pratite uz MONDO.

UKRATKO

  • Srbija - Južna Afrika 30:5
  • Prva pobeda reprezentacije
  • Sledeći meč protiv Crnogoraca
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije