• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafael Nadal objavio prvu fotografiju sa sinom! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rafael Nadal provodi ljeto sa najbližima.

 Rafael Nadal sa sinom prva zajednička fotografija Izvor: Twitter/RafaelNadal

Rafael Nadal postao je otac prošle jeseni kada je njegova izabranica Ćiska rodila sina u Palma de Majorci. Bebi su dali ime Rafa Junior i spletom okolnosti, Rafa je održao riječ i zaista je aktivno počeo da razmišlja o penziji kada je postao otac. Nažalost, to se nije dogodilo samo njegovom odlukom, već i činjenjicom da je krajem proljeća zbog ogromnih problema sa povredom bio prinuđen da odustane od treninga i oporavka, već da se samo odmara. Kada bude "napunio baterije" poslije iscrpljujućih rehabilitacija, Španac će ponovo pokušati da trenira i da odigra sljedeću sezonu, koja bi trebalo da mu bude oproštajna.

U međuvremenu, on uživa sa suprugom i sinom nakon što je bio sve vrijeme uz nju tokom komplikovane trudnoće. Ona je primljena u bolnicu u 31. nedjelji, dok je Rafa bio na US Openu prošlog ljeta i nakon turnira je govorio da ima i važnijih stvari od tenisa. Isto tako je napustio i Lejver kup u Londonu krajem godine, na kojem je sa Đokovićem ispratio Rodžera Federera u penziju. Pravo iz Engleske vratio se kući na Majorku, da bi bio uz najbliže. Pogledajte kako zajedno uživaju na jahti:

Nadal je godinu stariji od Đokovića, ali je "najmlađi tata" u društvu velike trojke najboljih tenisera svih vremena. Federer i njegova supruga Mirka 2009. su dobili bliznakinje, a onda su i 2014. dobili blizance, dječake. Novak Đoković i njegova supruga Jelena 2004. dobili su sina Stefana, a 2017. se rodila njihova ćerka Tara.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC