• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

URLIK ŠAMPIONA - NOVAK ODMAH POCIJEPAO MAJICU!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Bio je ovo jedan od najtežih mečeva u Novakovoj karijeri

 Novak Đoković pocijepao majicu poslije finala Sinsinatija Izvor: Tennis TV/Screenshot

Novak Đoković pobijedio je Karlosa Alkaraza u najdužem finalu Sinsinatija u istoriji i poslije četiri sata neponovljive bitke podigao trofej Sinsinatija. Odmah nakon pobjedničkog poena, Nole je ispustio šampionski krik i pocijepao majicu od sreće. Osvojio je 95. titulu, ali malo koja mu je bila ovako značajna, bez ikakve dileme! U pitanju je njegov 39. master, znojem natopljen od vrha do dna.


"Ludo je bilo. Iskreno, ne znam šta drugo da kažem. Teško je, jedan od najtežih mečeva koje sam ikad igrao. Nije bitan turnir, nivo, kategorija, igrač... Nevjerovatno, od početka do kraja. Obojica smo prošli kroz toliko toga, kroz uspone i padove, neverovatne, loše gemove, uzdizanja, padove, vraćanja... Jedan od najuzbudljivijih mečeva koje sam ikad odigrao. Zbog ovakvih mečeva radim svakodnevno i nikad nisam imao sumnju da li mogu da i dalje isporučim svoju najbolju igru kad je najbitnije".

"Alkaraz? Nema šta da se kaže. Svako ko je gledao ovaj meč na stadionu ili na televiziji, vidio je da ovaj rivalitet postaje sve bolji i bolji. Alkaraz je nevjerovatan igrač, tako je mlad i pokazuje toliko hrabrosti..."

"Teško je opisati sve što sam doživio, jedan od najtežih i najuzbudljvijih mečeva koje sam imao. Zbog ovakvih mečeva i trenutaka nastavljam da radim svakog dana".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC