• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometaši Borca putuju na pripremne turnire u Bjelovaru i Visokom

Autor Haris Krhalić

Pripreme se nastavljaju.

 Borac turniri u Bjelovaru i Visokom Izvor: Mondo/Slaven Petković

Nakon 11 dana boravka na pripremama na Vlašiću, rukometaši Borca odigrali su dvije prijateljske utakmice zatvorenog tima protiv Crvene zvezde. Prvi meč je završen bez pobjednika rezultatom 27:27, dok su u drugoj utakmici bili uspješniji Banjalučani (31:28).

Pred crveno-plavima su sada dva pripremna turnira.

Izabranici Irfana Smajlagića prvo putuju u Bjelovar, gdje će 25. i 26. avgusta (petak i subota) učestvovati na Memorijalu “Vladimir Smiljanić Babura”.

Banjalučani će prvog dana, u polufinalu, snage odmjeriti sa Siskom, a taj meč je na rasporedu od 18 časova. Narednog dana od 16 časova igra se duel za treće mjesto dok je finale planirano za 18 časova. Drugi polufinalni par na ovom turniru čine Moslavina i domaći Bjelovar.

Nakon turnira u Hrvatskoj, Borac će učestvovati na turniru u Visokom, gdje će pored domaće Bosne nastupiti još i Dubrava kao i aktuelni šampion BiH, ekipa Izviđača.

Ovaj turnir se igra od 31. avgusta do 2. septembra, a crveno-plavi će prvog dana igrati protiv Dubrave od 17.15 časova. Drugog dana turnira će igrati protiv Bosne (19.30), dok će u posljednjem meču snage odmjeriti sa Izviđačem (14.30).

Irfan Smajlagić će moči računati na najnovije pojačanje Ukrajinca, Vladislava Zalevskog dok će mu dodatna briga, kako na klupskom tako i na reprezentativnom planu, biti operacija Vlade Draganića čiji će oporavak trajati najmanje devet mjeseci te će propustiti i Evropsko prvenstvo, što je i sam Draganić potvrdio u jučerašnjoj izjavi za naš portal.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC