• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NADAM SE DA ĆE ĐOKOVIĆ IGRATI ZAUVIJEK! Novak osvojio Sinsinati i oduševio legendu!

Najbolji srpski teniser bio je fantastičan, a Boris Beker je uživao dok je gledao.

 Boris Beker o Novaku Đokoviću Izvor: Fonet/AP/Aaron Doster

Novak Đoković je fenomenalnom partijom u finalu Sinsinatija pokazao da Karlos Alkaraz i dalje nije nesavladiva prepreka za njega, pa i pored mnogo zabrinutih za karijeru najboljeg svih vremena nema odustajanja od ciljeva. Novak ide u Njujork po 24. grend slem titulu, a njegovi navijači sigurni su da će karijera trajati još nekoliko godina. Ima i onih, poput Borisa Bekera, kojima je i to malo.

Legendarni Nijemac otkrio je da bi volio da Novak Đoković zauvijek igra tenis. Nekadašnji trener srpskog tenisera tako je na veoma kreativan način prokomentarisao meč koji mnogi smatraju najboljim u sezoni.

"Nadam se da će Đoković igrati zauvijek. Postoje neki dueli kada vaše tenisko srce kuca ubrzano. Bio je to sjajan meč u Sinsinatiju, ne možete zamisliti ništa bolje", rekao je čuveni njemački teniser. On je već godinama jedan od najvećih navijača Novaka Đokovića i kada bismo pričali o teniskim legendama vjerovatno čovjek koji najviše poštuje srpskog igrača.

Đoković i Beker su godinama uspješno sarađivali, a Novak je tokom tog perioda značajno poravio neke segmente svoje igre. Čuveni Nijemac je uticao na njegovu promjenu servisa, kao i na bolju volej igru, što se i očekivalo od tenisera koji je kroz karijeru najviše volio travu i Vimbldon gdje je takav stil igre tradicija.

Tokom bogate saradnje Novak je osvojio šest grend slem titula i 14 mastersa, a o značaju trenera u modernom tenisu Boris Beker govorio je i na primjeru Karlosa Alkaraza. Po nejgovim riječima, mladi španski igrač odlično funkcioniše sa Huanom Karlosom Fererom. 

"Ono što mi se posebno svidjelo sa Alkarasove strane jeste njegov trener. Bilo je lijepo slušati Karlosa poslije svakog poena. Postavlja se pitanje ‘da li je trener važan?‘. Mislim da je to pitanje dobilo odgovor tokom ovog finala, takođe i sa Novakove strane čiji je trener ustao i glasno ga podržavao. To je ono što želite da vidite, čista emocija i strast. Tako su obojica ostavili srce na terenu", zaključio je Beker.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC