• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEKER OTVORIO DUŠU - OKO MENE BILI SU SILOVATELJI, DILERI! Nijemac progovorio o zatvoru

Autor Haris Krhalić

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker je nakon perioda u zatvoru, ispričao i neke detalje o životu iza rešetaka.

 Boris Beker o boravku u zatvoru Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Bivši trener Novaka Đokovića i šestostruki grend slem šampion Boris Beker, imao je velikih problema sa zakonom, pa se tako našao i iza rešetaka. Prošlog aprila, Nijemac je bio osuđen na dvije i po godine zatvora, pošto je proglašen krivim po četiri tačke zakona zbog finansijskih malverzacija. Beker je bio u zatvoru Vandsvort, pa je brzo prebačen u Hanterkomb u blizini Nafilda, gdje je proveo većinu kazne.

Tamo je Beker , koji je u zatvorskoj ćeliji proveo osam mjeseci, doživio i neke neprijatnosti koje su mu dodatno otežale zatvorski život. U jednom televizijskom gostovanju u emisiji "Ovo Jutro" pričao je kratko o tome. "Kao što sam rekao, ono što se dešava u zatvoru ostaje u zatvoru, to je drugačiji svijet", možete to da podijelite samo sa drugim zatvorenicima jer neko iz spoljašnjeg svijeta ne bi vjerovao. Opasno je, uveijk morate da gledate preko ramena, ne znate ko je u susjednoj ćeliji.", rekao je Beker.

Kasnije je izjavio i da mu nije bilo svejedno dijeliti prostorije sa ljudima kakvih tamo ima. "Još jedan težak trenutak bio je da sam bio okružen ubicama, silovateljima, dilerima droge i krijumčarima ljudi. Svi smo mi zatvorenici i svi dijelimo istu kantinu, tako da sam pokušavao da se izborim sa tim.", nastavio je Nijemac.

Beker sada radi na njemačkom "Eurosportu" gdje je bio analitičar za vrijeme Australijan Opena. Mnogi su očekivali da taj posao obavlja i za vrijeme Vimbldona na kome je ostao upamćen kao najmlađi šampion ikada. Ali zbog svih problema sa zakonom još neko vrijeme neće smjeti da boravi na tlu Velike Britanije. Tu informaciju je potvrdio i sam Nijemac, "Nedostaje mi London, to je moj omiljeni grad na svijetu, dugo sam živio tamo, nedostajaće mi Vimbldon ove godine" ,izjavio je Beker.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC