• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK SAZNAO SVE NA TAJNOM ŽRIJEBU! Ovo je njegov put ka tituli US Opena

Objavljena imena svih protivnika!

 Novak Đoković žrijeb US open 2023 Izvor: Profimedia

Na žrijebu za US Openu, koji praktično niko nije mogao da prati uživo, Novak Đoković saznao je put ka tituli u Njujorku, ka kojoj će ići u suprotnom delu "kostura" od Karlosa Alkaraza, sa kojim bi mogao da se sretne u finalu koje mnogi unapred "vide".

Ipak, za sada se bavimo onim to će se sigurno dogoditi, a to je da će Novak u prvom kolu turnira u "Velikoj jabuci" sljedeće nedjelje igrati protiv Francuza Aleksandrea Milera, 85. tenisera svijeta, a potom ga u drugom meču čeka pobjednik okršaja Bernabe Zapata Miraljes (Španija, 75. igrač ATP liste) - Etan Kvin (Amerika, 474).

Treći izazov u Njujorku Novaku bi mogao da bude "srpski derbi" protiv Lasla Đerea ili okršaj protiv Amerikanca Brendona Nakašime (72. teniser svijeta). Nakon toga, ako prema planu Novak preskoči sve tri stepenice, na četvrtoj ga čeka Kanađanin Feliks Ože-Alijasim (15. teniser svijeta) ili Argentinac Fransisko Čerundolo (20. na ATP listi).

Nakon toga, u četvrtfinalu je Đokovićev mogući protivnik Amerikanac Tejlor Fric ili Grk Stefanos Cicipas, dok bi u polufinalu mogao da igra protiv Kaspera Runa (Norveška), Holgera Runea (Norveška) ili protiv Amerikanca, Tomija Pola.

Na suprotnoj strani žrijeba su igrači sa kojima bi Novak mogao da se sretne tek u finalu. Naravno, tamo je prvi favorit Karlos Alkaraz, aktuelni osvajač US Opena, kao i Danil Medvedev, koji je takođe podigao trofej u Njujorku pobjedom protiv Novaka 2021. u finalu, ali tu je i Italijan Janik Siner. US Open počinje sljedećeg ponedjeljka.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC