• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa, jesi to zaista ti? Nadal se pojavio poslije tri mjeseca, navijači šokirani: "Malo je bucmast!" (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal se ugojio nekoliko kilograma poslije operacije i ležanja u krevetu, ali je počeo da trenira.

 Rafael Nadal se ugojio nekoliko kilograma Izvor: Profimedia/IMAGO

Rafael Nadal nije bio na terenu još od januara, kada je doživio debakl u drugom kolu Australijan opena protiv Mekdonalda (6:4, 6:4, 7:5). Ubrzo se saznalo da je Nadal ponovo povrijeđen i da mu je potrebna nova operacija kako bi zaliječio stare probleme koje dugo vuče. Prvo ga je mučilo stopalo, pa koljena, a zatim je u junu morao da bude podvrgnut operaciji kuka od koje bi trebalo da se oporavlja do kraja ove godine.

Ohrabrujuće vijesti za navijače "Bika sa Majorke" stigle su ove nedjelje kada je na društvenim mrežama objavljeno da je Nadal počeo da trenira samo tri mjeseca poslije teške operacije, međutim ono što ih je pomalo zabrinulo što je očigledno da je prilično daleko od forme, prije svega fizičke.

Snimak je objavila jedna navijačica Rafafela Nadala koja ga je gledala na treningu: "Hvala za poziranje, iako tek što si završio trening i vidjela sam da si iscrpljen", napisala je ona uz fotografiju na kojoj se vidi da se Rafa malo ugojio, prije svega u licu. "Izgleda dosta veće", "Moj brat je baš uživao u grčkoj kuhinji ovog ljeta", "Izgleda malo bucmasto", samo su neki od komentara koji su se ređali na Tviteru.


S obzirom na to da je iza njega teška operacija zbog koje je morao da leži u krevetu, ne čudi što je "nabacio" nekoliko kilograma, a nema sumnje da će ih brzo skinuti pošto je i te kako željan terena. Prethodno je Nadal najavio da će mu sljedeća godina biti vjerovatno i posljednja u karijeri, a glavni cilj je svakako da se spremi za Rolan Garos gdje će pokušati da napadne 15. pehar, ujedno i 23. grend slem u karijeri.

"Moram da mislim na svoje tijelo, neću pričati o datumu povratka. Kada budem fizički spreman i mentalno, onda ću da počnem da razmišljam o povratku. Nadam se da će to biti krajem godine, da ću moći da igram na Dejvis kupu. Ako me selektor pozove. Želim da naredne godine igram i mislim da će to biti moja posljednja godina," naglasio je prije nekoliko meseci slomljeni Nadal, ali vidjećemo da li će i zaista tako i biti, pošto je nedavno njegov stric Toni najavio da se možda Rafa predomisli. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC