• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se uselio u vilu bogatog prijatelja! Cijela porodica Đoković "bježi" od hotela, evo i zbog čega!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković za vrijeme US opena ne bude u hotelu, kao što je to slučaj sa svim ostalim turnirima, nego boravi kod imućnog prijatelja u vili.

 Novak Đoković za vrijeme US opena ne bude u hotelu nego u vili bogatog prijatelja Izvor: Profimedia

Novak Đoković u noći između ponedjeljka na utorak počinje učešće na US openu, gdje nije igrao pune dvije godine. Nakon što je osvojio Sinsinati, Nole se "odomaćio" u Njujorku i uživa na svakom koraku jer su uz njega uvijek navijači, igrao je tenis na čuvenom Tajms skveru, družio se sa Lionelom Mesijem, ali i sa medijima koji su na neki način pokušali i da ga "isprovociraju" pošto dvije godine nije mogao da uđe u Sjedinjene Američke Države.

Zbog toga Novak Đoković voli i da se "izoluje" kada je u SAD, tako da je ponovo odlučio da ne boravi u hotelu u Njujorku, nego je u obližnjem Nju Džerziju. Kao i prethodnih godina, Đoković je ponovo kod svog bogatog prijatelja u vili gdje zajedno sa cijelom svojom porodicom ima mir, slobodu i sve uslove da trenira.

Nole je ispričao novinarima da ove godine "kombinuje Njujork i Nju Džezi" i trudi se da se fokusira na tenis.

"Naravno, kada počne turnir budem potpuno 'zaključan' od ostalih spoljnih faktora", rekao je Đoković ističući da voli Njujork, ali da u njemu uživa samo prije turnira: "Moj prijatelj ima sjajnu vilu sa teniskim terenima. Tamo budemo samo sa svojom porodicom. Lijepo se opuštamo tamo i to mi je sjajno za dane između mečeva kada imam pauzu. Tada se napunim energijom i podmladim na neki način, pa imam više snage za mečeve."

Prethodno je Novak Đoković 2021. godine u vilu bogatog prijatelja pozvao i tenisera Lorenca Musetija koji nije imao gdje da ode zbog strašne oluje koja je tada protutnjala Njujorkom. Upravo je Italijan "otkrio" tajnu Đokovića, sve na poziv agenta Artaldija i tadašnjeg trenera Vajde.

"Bili smo u tom predivnom mjestu u Nju Džerziju. Vili koja ima park i pokriveni teren koji posjeduje jedan čovjek koga bih opisao kao bogatog, a kod koga je Đoković gost tokom turnira u Njujorku. Na kraju smo drugačije riješili problem, ali hvala prvo njegovom treneru Marku Panikiju koji je moj dobar prijatelj, dok se dobro slažem i sa njegovim agentom Edoardom Artaldijem", otkrio je prije dvije godine Lorenco Museti.

Podsjetimo, Novak Đoković je tri puta do sada u karijeri osvajao US open, posljednji put još 2018. godine. Dobro znamo da su mu se dešavali razni pehovi na ovom turniru i da je sada nikad motivisaniji da ga osvoji, a dobra vijest je da mu je na neki način i žrijeb konačno išao naruku.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC