• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loše vijesti za Noletove navijače! Poznato kada Đoković igra u Americi, nije moglo gore...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Organizatori US opena saopštili su termin meča Đokovića i Milera i time su rastužili Novakove navijače.

 Organizatori US opena saopštili su termin meča Novaka Đokovića i Aleksandra Milera Izvor: Fonet/AP/Aaron Doster

Novak Đoković sljedeće nedjelje počinje napad na svoj četvrti pehar na US openu, prvo mjesto na ATP listi i na 24. grend slem u karijeri, a vidjeli smo već da mu je "žrijeb išao naruku". Već svi računaju na finale protiv Karlosa Alkaraza, ali do tada ima još šest prepreka koje ne smije da potcijeni...

Sada su organizatori turnira saopštili i da će Novak Đoković startovati u noći između ponedjeljka i utorka i to u terminu koji nikako ne odgovara navijačima srpskog tenisera. Zbog velike vremenske razlike, mnogi neće moći da gledaju meč uživo, pa će tako Nole protiv Aleksandra Milera iz Francuske igrati ne pre 2.30 ujutru. Preciznije, to je posljednji meč dana, tako da je vrlo moguće da će još kasnije na teren.

Program na glavnom terenu od 18 časova po centralnoevropskom vremenu "otvaraju" Iga Švjontek i Rebeka Paterson, posle njih igraju Frensis Tijafo i Lerner Ten, dok je "noćni" termin u 1 sat iza ponoći predviđen za Koko Gof i jednu od kvalifikantnkinja. Tek nakon toga će Nole na teren. Podsjetimo, televizijski prenosi su na Eurosportu.

Inače, Miler i Đoković se nikada do sada nisu sastajali. Francuz je 85. igrač planete i ove sezone je odigrao ukupno 16 mečeva. Dobio je osam i motivisan je i da na US openu napravi iskorak, ali nije mogao da dobije težeg protivnika na startu turnira, posebno ako znamo da Nole igra prvi put poslije dvije godine na "Artur Ešu". Zbog zabrane ulaska u SAD, nije mogao da nastupi prošle sezone kada je Karlos Alkaraz bio šampiona. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC