• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Şa ruke nestalo 540.000 dolara - vozač Formule 1 uhvatio lopova: U uniformi trčao, pa vidio hapšenje! (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nakon što je ostvario najbolji rezultat sezone, vozač Ferarija Karlos Sainc junior bio je žrtva pljačke, ali se sve dobro završilo.

 Karlos Sainc žrtva pljačke, ali lopov uhvaćen Izvor: Instagram/carlossainz55/printscreen

Nevjerovatna scena nakon Velike nagrade Italije u Monci! Vozaču Formule 1 Ferarija Karlosu Saincu mlađem ukraden je luksuzni sat nekoliko sati nakon što je bio treći na trci u nedjelju, ali je sportista uspio da uhvati lopove i vrati dragocjeni predmet u svoj posjed?!

Karlos Sainz (29) bio je meta u blizini hotela Armani u Milanu zbog sata kompanije "Richard Mille" od 540.000 dolara, dok je još uvijek nosio uniformu tima, navodi ESPN. Vozač, njegov trener i svjedoci potom su krenuli u potjeru za osumnjičenima i uspjeli da "izvuku" sat, navodi se u izvještaju, pozivajući se na italijanske medije.

Sainz je tada snimljen kako hvata dah dok policija stavlja lisice na osumnjičenog, a Španac je zatim otišao na Tviter da razgovara o incidentu. "Kao što mnogi od vas već znaju, juče smo doživjeli nemili incident u Milanu. Najvažnije je da smo svi dobro i da će ovo ostati samo neprijatna anegdota", napisao je Sainc i dodao: "Veliko hvala svim ljudima koji su nam juče pomogli, milanskoj policiji na brzoj intervenciji i hvala na svim vašim porukama."

Što se tiče Velike nagrade Italije u Monci, Karlos Sainc juniors imao je pol-poziciju, ali je na kraju trku završio na trećoj poziciji. Pobjednik je ponovo bio Maks Ferstapen, koji je 10. trijumfom u nizu ispisao istoriju Formule 1. U dosadašnjih 14 trka ove sezone Maks ima čak 12 pobjeda, dok je na preostale dvije trke pobijedio njegov klupski kolega Serhio "Čeko" Perez.

Zbog toga Red Bul ima više nego duplo bodova od Mercedesa koji je drugoplasirani, dok Maks ima gotovo 150 poena prednosti u odnosu na Serhija koji mu je najbliži pratilac. Što se tiče Karlosa Sainca, on je peti u generalnom plasmanu, a treće mesto iz Monce mu je najbolji rezultat u sezoni.

Pogledajte

05:30
FORMULA 1 SPEKTAKL U BEOGRADU ZA SAMO 4 DANA: Šampionski bolid stigao u Srbiju!
Izvor: Promo
Izvor: Promo

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC