• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovog vikenda završnica Kupa RS za rukometaše u Višegradu: Pobjedniku će pripasti 3.000 KM

Autor Haris Krhalić

Finalni turnir Kupa RS biće odigran u Višegradu, a u završnici će nastupiti Borac m:tel, Sloga, Višegrad i Leotar.

 rukomet pokrivalica Izvor: Shutterstock

Predstojećeg vikenda u Višegradu biće odigran finalni turnira Kupa Republike Srpske za rukometaše. U subotu, 9. septembra na programu je polufinale u kojem će se sastati: Borac m:tel - Sloga (17 časova) i Višegrad – Leotar (19 časova).
Finalni okršaj na rasporedu je dan kasnije (nedjelja) sa početkom od 15 časova, a poslije toga biće obavljeno dodjeljivanje priznanja.

“Pripreme za organizaciju završnice Kupa Republike Srpske su u završnoj fazi. Obezbijedili smo veliki pehar, prelazni pehar i medalje, kao i novčani ček od 3.000 KM za pobjednika i 2.000 KM koliko će dobiti poraženi finalista. Osim toga osvajač Kupa stiče pravo da zajedno sa Leotarom bude predstavnik Republike Srpske na Svesrpskom kupu koji se igra krajem decembra u Loznici. U svakom slučaju očekuje nas rukometni praznik u rukometnom Višegradu i jedno lijepo druženje, a neka pobijedi najbolji. Hvala RK Višegrad i predsjedniku Čedomiru Guzinu na činjenicu što su prihvatili da budu domaćini i vjerujem da će sve biti na vrhunskom nivou – rekao je Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza RS.

U Višegradu biće održana i sjednica Upravnog odbora Rukometnog saveza Republike Srpske na kojoj će, između ostalog, biti obavljeno izvlačenje takmičarskih brojeva za sezonu 2023/24. u m:tel Prvoj muškoj ligi (počinje 16/17. septembra) kao i za m:tel Drugu ligu i m:tel Prvu ligu za rukometašice (obje počinju sedam dana kasnije u odnosu na prvoligaše). Biće usvojene propozicije za narednu takmičarsku sezonu, kako za mušku isto tako i za žensku, te Omladinsku ligu, kao i liste sudija i kontrolora za Premijer ligu BiH, ali i za niže lige. 

Marinko Umičević najavio je da će kompanija m:tel i dalje biti generalni sponzor Rukometnog saveza RS.

“Prije svega želim da se zahvalim gospođi Jeleni Trivan koja je prepoznalačinjenicu da smo odgovorna organizacija i da smo dosad ispoštovali sve stavke iz prethodnog ugovora. Očekujemo u najskorije vrijeme potpisivanje novog ugovora što znači da će ispred svih naših liga i dalje stajati imekompanije m:tel koju uspješno vodi gospođa Jelena Trivan - zaključio je predsjednik RS RS.

Sve utakmice (polufinalne i finalna) direktno će prenositi TV Simić na svom kanalu, ali i na stranici i jutjub kanalu Rukometnog saveza Republike Srpske.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC