• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DETALJ SA MREŽE KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Novak je bio ljut na Amerikanca, snimak sve govori (VIDEO)

Srpski teniser Novak Đoković nije mogao da sakrije da ga je Ben Šelton iznervirao svojim ponašanjem u polufinalu US Opena.

 Đoković rekacija nakon meča sa Šeltonom Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković plasirao se u finale US Opena pošto je prethodne noći savladao mladog američkog predstavnika Bena Šeltona (3:0), tako da će se za trofej na posljednjem grend slemu sezone boriti protiv Danila Medvedeva. Srbin i Rus imaju mnoštvo poštovanja jedan za drugoga, za razliku od Šeltona koji se u pojedinim momentima meča ponašao čak i prostački, pa nije veliko iznenađenje što ga je Nole na kraju "poklopio".

Ne samo da je Novak Đoković imitirao njegovu proslavu pobjeda, kada "spusti" telefonsku slušalicu, nego je očigledno da je bilo i određenih varnica između njih. Đoković jako teško krije kada mu se nečije ponašanje ne dopada, pošto je inače prema većini tenisera prijateljski raspoložen, ali gledajući njegovu reakciju na meča čini se da se "ne mirišu".

Kada se meč završio, Novak je proslavio na već objašnjeni način i potom je prišao mreži gdje jedva da je razmijenio i jednu riječ sa Šeltonom. Nije ni Amerikancu bilo do priče, pa je utisak da je rekao samo "čestitke" prije nego što su se pozdravili sa sudijom. To nije manir Novaka Đokovića pošto obično zdušno čestita svom protivniku i ponekad udijeli savjet, posebno ako se radi o mlađim teniserima kakav je i sam Šelton, inače 16 godina mlađi od njega.

Interesantno, dok je Šelton izlazio sa terena, Novak mu nije aplaudirao kao što to obično radi svojim protivnicima, nego je za to vrijeme pio vodu i nije se pretjerano bavio Amerikancem koji je svaki poen, pa i onaj koji mu je poklonjen, proslavljao kao da je koš za zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Pogledajte kako je izgledao kraj meča:

Pogledajte

01:07
Novak Đoković hladan pozdrav sa Benom Šeltonom
Izvor: Eurosport TV
Izvor: Eurosport TV

"Svidjela mi se njegova proslava, kopirao sam je, ukrao sam njegovu proslavu...", objasnio je Novak Đoković postupak na kraju meča zbog koga su ga mnogi novinari napali, a i tokom obraćanja Bena Šeltona insistiralo se da se objasni kako je reagovao na pomenuti potez srpskog asa.

"Da... Ja nisam vidio taj potez, tek sam poslije vidio snimak. Ne sviđa mi se kada vidim da me ljudi na društvenim mrežama upozoravaju kako treba da slavim ili kako ne treba. Kao dijete sam naučio da je imitacija najbolji pokazatelj da vam neko laska, to je sve što imam da kažem o tome", poručio je potom arogantni Šelton koji do kraja obraćanja inače nije rekao ni lijepu riječ za srpskog tenisera.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC