• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak nije slučajno "spustio" klinca! Objavljen snimak - provocirao od starta, pogledajte šta je radio! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Ben Šelton je sam "tražio đavola" protiv Novaka Đokovića i na kraju ga je dobio.

 ben šelton provocirao novaka đokovića  Izvor: YouTube/US Open Championships/Screenshot

Novak Đoković večeras od 22 časa igra finale US Opena protiv Danila Medvedeva, međutim i dalje se priča o njegovom okršaju sa Benom Šeltonom. Ne toliko zbog kvaliteta tenisa, pošto Amerikanac sem jednog brejka u trećem setu nije ništa napravio i brzo je "poslat na spavanje", nego zbog toga što je Nole na vrlo originalan način "spustio" talentovanog igrača koji je bez ikakvog respekta došao na meč sa najboljim svih vremena.

Đoković je "spustio slušalicu" Šeltonu, imitirajući tako njegov potez sa meča protiv zemljaka Frensisa Tijafoa, što je podiglo veliku buru u javnosti. Tako se Šelton pravdao da "nije vidio šta je Đoković uradio i da mu to laska", dok je i Nole imao vrlo zanimljiv komentar da je to uradio zato što mu se dopao taj potez. Ipak, ako malo zagrebemo ispod površine, vidi se da je od samog početka bilo određene netrpeljivosti među njima, koja je na kraju kulminirala i vrlo hladnim pozdravom na mreži, a zatim i nikad čudnijem obraćanju pred medijima.

Sada je jedan navijač "sabrao sve" na jednom mjestu i pokazao zašto je Novaka Đokovića toliko iznervirao Ben Šelton, ako već nismo mogli da primijetimo od starta. Sve je počelo obraćanjem pred meč kada je rekao da "želi da uključi publiku" pošto je mislio da je to jedini način da dobije, tako da je od starta provokativno slavio i male poene.

Takođe, Šelton je stalno komunicirao sa svojim timom, kao da Novak Đoković nije tu i ne čuje šta priča, tako da se poslije jednog promašenog poena za Srbina čulo: "Nije mu se ovo dopalo". Polako se sve to skupljalo u Đokoviću, posebno kada je u finišu trećeg seta mladi Amerikanac urlao iz sveg glasa i pokušavao da publikom iznervira srpskog asa, pa su ga ometali i na servisima, tako da je posljednja dva poena Nole dobio pokazujući prvo publici prstom da im to neće uspjeti, da bi se potom okrenuo nakon plasmana u finale i "zalupio im slušalicu". Pogledajte snimak koji sve govori:


"Svidjela mi se njegova proslava, kopirao sam je, ukrao sam njegovu proslavu...", objasnio je Novak Đoković postupak na kraju meča zbog koga su ga mnogi novinari napali, a i tokom obraćanja Bena Šeltona insistiralo se da se objasni kako je reagovao na pomenuti potez srpskog asa.

"Da... Ja nisam vidio taj potez, tek sam poslije vidio snimak. Ne sviđa mi se kada vidim da me ljudi na društvenim mrežama upozoravaju kako treba da slavim ili kako ne treba. Kao dijete sam naučio da je imitacija najbolji pokazatelj da vam neko laska, to je sve što imam da kažem o tome", poručio je potom arogantni Šelton koji do kraja obraćanja inače nije rekao ni lijepu riječ za srpskog tenisera.

Pogledajte

01:07
Novak Đoković hladan pozdrav sa Benom Šeltonom
Izvor: Eurosport TV
Izvor: Eurosport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC