• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVAK PLAKAO, TRESAO SE I JEDVA PRIČAO: "Reći ću za kraj još samo jedno" (FOTO)

Najbolji srpski sportista svih vremena i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković imao snažnu poruku.

 Novak Đoković o košarkašima Srbije Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Doček u Beogradu za srpske sportiste koji su nas obradovali velikim uspjesima donio je mnogo emocija svima koji su se našli na balkonu, ali i ljudima koji su pratili obraćanje 3x3 reprezentacije, srpskih košarkaša i Novaka Đokovića, najboljeg tenisera u istoriji. Nakon što je u nedjelju uveče osvojio 24. grend slem titulu i tako dopisao još malo istorije, Novak je došao u Beograd, gdje je zaplakao pred svojim navijačima.

Održao je veoma emotivan govor, iako mu ovo nije prvi put da govori sa balkona, a suze nije mogao da kontroliše. Ostaće zapamćeno da je skandirao Boriši Simaniću, ali i da je posljednjom rečenicom pokazao koliko mu znači što ga voli njegov narod!

"Hoću da završim sa ovim riječima, na svijetu, nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo. Živjela Srbija", rekao je Novak Đoković prije nego što je predao mikrofon. Bio je to fantastičan kraj večeri u kojoj su Beograđani imali priliku da pozdrave najboljeg tenisera svih vremena, vicešampione sa Mundobasketa i basketaše koji su osvojili zlato na Evropskom prvenstvu.

Pred navijačima u glavnom gradu Srbije pojavili su se zajedno basketaši, košarkaši i teniseri, a uz Novaka Đokovića najviše pažnje privukao je Boriša Simanić. Heroj nacije, kako ga je Novak nazvao, izgubio je bubreg tokom Svjetskog prvenstva na Filipinima, a u bolnici u Manili oporavio se i doputovao zajedno sa saigračima koji su u njegovo ime osvojili srebrnu medalju.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC