• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Endi Marej zaplakao pred kamerama! Pobijedio, pa otkrio nepoznat detalj: "Danas je sahrana..." (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Veoma emotivno bilo je nakon pobjede endija Mareja u Dejvis kupu jer je on igrao meč umjesto da bude na sahrani svoje bake.

 Endi Marej zaplakao jer mu je baka umrla Izvor: Twitter/the_LTA/printscreen

Višestruki grend slem šampion Endi Marej ne predaje se ni pored ogromnih problema sa povredama koje je imao kroz karijeru - ove jeseni se stavio na raspolaganje Dejvis kup timu, a navijači u Velikoj Britaniji to će morati da cijene. Zbog meča protiv Švajcarske u grupnoj Dejvis kupa Marej je propustio sahranu svoje bake, a zatim se nakon pobjede "slomio" pred kamerama...

Nakon što je pobijedio i donio bod svojoj reprezentaciji, Endi je trebalo da obavi kratak razgovor pred kamerama, a vidjelo se odmah da mu nije lako. Počeo je da priča, zastao, zatim sakrio lice i ruke prinio faci. Suze nije mogao da zaustavi, pa su kamere promijenile ugao, a izjava Endija Mareja trajala je veoma kratko.

"Danas je težak dan za mene. Danas je sahrana moje bake... Žao mi je što nisam uz moju porodicu danas. Ali, bako, ovo je za tebe", rekao je Endi Marej u izjavu koju je morao da prekine kada su mu krenule suze. 

Pogledajte kako je izgledao ovaj veoma emotivan govor slavnog tenisera:

Pobjeda Endija Mareja nad Leandrom Rijedijem bila je izuzetno važna za Veliku Britaniju u drugoj rundi grupne faze. Nakon  njihovog meča Sten Vavrinka savaldao je Kamerona Norija, pa su Britanci tek u dublu osvojili drugi poen i savladali Švajcarsku. U posljednjem kolu grupne faze Velika Britanija igra protiv Francuske - pobjeda im garantuje prolaz u četvrtfinale, dok bi i uz poraz imali šanse da se nađu u nokaut fazi koja se igra u novembru. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC