• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA DOVELA NAJLJEPŠU SRPSKU RUKOMETAŠICU! Zbog titule došla iz Borusije Dortmund (FOTO)

Crveno-bijele devojke kreću u napad na titulu, a Sara će biti jedan od najvećih aduta u toj borbi.

 Sara Garović potpisala za Crvenu zvezdu Izvor: Instagram/sara_garovic/printscreen

Počela je nova sezona u rukometnom prvenstvu Srbije za žene, a djevojke koje brane boje Crvene zvezde vratile su se u elitni rang nakon jedne sezone pauze. Sa velikim ambicijama i uz najavu da će uskoro igrati značajnu ulogu na međunarodnoj sceni Crvena zvezda je krenula u veliki projekat, a dio njega biće i najlepša srpska rukometašica - Sara Garović (29), jedno od najzvučnijih ljetnih pojačanja.

Doskorašnja rukometašica Borusije iz Dortmunda vraća se u srpski rukomet i oblači crveno-bijeli dres, a pod komandom Saše Boškovića trebalo bi da bude jedan od lidera u pohodu na domaće trofeje. Imajući u vidu da nekoliko ekipa koje su prethodne sezone bile u samom vrhu sada oslabljene počinju novi šampionat, a da je Crvena zvezda vjerovatno obavila najbolji prelazni rok, ekipa koja se prethodne sezone igrala drugi rang je u uskom krugu favorita za najviši plasman. Garović će, sa mjesta desnog beka, biti jedan od glavnih aduta tog tima. Pogledajte kako ona izgleda:

Garović je u Srbiji igrala za Radnički i Junior, imala je epizodu u Poljskoj kada je nosila dres Košalina, a zatim ponovo u Srbiji nosila dres Medicinara i Bekamenta. U dresu tima iz Aranđelovca stekla je dragocjeno iskustvo na međunarodnoj sceni, što je bilo dovoljno da je Borusija iz Dortmunda angažuje prethodnog ljeta. Sa njemačkim timom je u Ligi Evrope osvojila treće mjesto.

Sudeći po izjavama iz kluba, sada je dio još ambicioznijeg projekta. "Mi smo najveće sportsko društvo na svijetu. Ovaj projekat nije oročen, ali spremaćemo se već za sljedeću sezonu da osvojimo pehar Lige šampiona. Da li će to biti moguće u skladu sa igračicama koje će biti slobodne ili neće, ne znam, ali nećemo se predavati i odustajati", rekao je Milan Vujko koji stoji na čelu novog projekta ŽRK Crvena zvezda!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC