• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zbog Federera sam se osjećao kao go*no! Kirjos se javio: Novak je najbolji ikada, protiv Rafe sam uživao

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan od najvećih šoumena na ATP turu Nik Kirjos gostovao je u podkastu legendarnog boksera Majka Tajsona, gdje je govorio o raznim temama.

 Nik Kirjos o Rodžeru Federeru i Novaku Đokoviću Izvor: Profimedia

Nik Kirjos je Novaka Đokovića proglasio za najboljeg tenisera svih vremena tokom razgovora u podkastu kod legendarnog Majk Tajsona. Iako su se preplitale brojne teme, Kirjos je odao srpskom teniseru veliko priznanje i zvanje GOAT-a (najveći ikada prim. aut.), pa je onda priznao sa kim mu je bilo najteže da igra od članova "velike trojke".

"Kada sam se pojavio u svijetu tenisa, dobio sam priliku da odigram protiv svakakog člana velike trojke. Protiv Nadala sam uvijek igrao svoj najbolji tenis. Slično je kao i u boksu - stil prave borbe. Najteže je bilo protiv Federera, pošto je uvijek bio agresivan i nije vam dao prostora da dišete. Često sam se osjećao kao go*no", rekao je Nik.

Poznato je da je Kirjos u dobri odnosima sa Novakom i van terena, pa nije bilo teško da prokomentariše nepravdu koju svakodnevno doživljava prvi reket svijeta. "Mislim da je Đoković najboljih svih vremena. Ima 24 slema i mislim da će uzeti još nekoliko, to je šašavo. Mislim da ga ne cijene koliko bi trebalo. Na turu je skoro 20 godina, dopada mi se ta dugovječnost."

Posebno je istakao koliko su naporni grend slem turniri, kao i važnost tima koji te okružuje, što je već godinama slučaj kod Novaka Đokovića.

"Zato je tim bitan, da imaš fizioterapeuta koji putuje sa tobom, da se pobrineš i da imaš neki rad u teretani. Teško je jer ima dana kada teniski meč može da traje i pet sati. Igrao sam mečeve koji su trajali skoro pet sati. Fizički ste u redu, ali mentalno ste iscrpljeni. I to treba uraditi sedam puta da bi se osvojio grend slem. To je jedna od najtežih stvari da se urade", zaključio je Kirjos. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC