• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đokoviću postavljaju idiotka pitanja! Nik se oglasio zbog provokatora: "Momak je najveći ikad!"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se dobro snašao, a Nik Kirjos se oglasio i stao u njegovu zaštitu!

 Nik Kirjos brani Novaka Đokovića Izvor: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rutinski se plasirao u polufinale US opena, nakon što je američkog tensiera Tejlora Frica savladao u tri seta. Tu njegovu pobjedu gledala je njegova porodica, prijatelji i najbogatija Srpkinja, a jedan od najzanimljivijih detalja dogodio se nakon samog meča, tokom konferencije za medije. Ričard Osborn je pokušao da isprovocira Đokovića, a otišao je toliko daleko da je čak i Nik Kirjos morao da se oglasi!

Teniser iz Australije koji već neko vrijeme ne učestvuje na turnirima zbog povreda, inače jedan od Novakovih najvećih poštovalaca, oštar je bio prema Osbornu! Djeluje da je Kirjos - iako trenutno nije u Njujorku - bio veoma iznerviran zbog situacije u kojoj se Đoković našao i zbog pitanja na koje je morao da odgovori!

"Tipično idiotsko pitanje. Momak je vjerovatno najveći sportista svih vremena. Vidi se da nikada u životu nije učestvovao u takmičenju pristojnog nivoa", napisao je Nik Kirjos o novinaru Ričardu Osbornu, koji radi za US open. Pogledajte njegovu reakciju na Tviteru:

Američki novinar pokušao je sa provokativnim pitanjem da izazove reakciju Novaka Đokovića! "Poslije nekih vaših pobjeda na grend slem turnirima u prošlosti, zahvaljivali ste se svom timu što vas je trpio nekoliko nedjelja jer možete biti teški. Pitao sam se da li možete samo detaljnije da objasnite...", rekao je zvanični novinar US opena Ričard Osborn, a Novak je kratko prokomentarisao "Ko nije težak". Ipak, to nije bilo dovoljno, Osborn je nastavio da navaljuje i zahtijeva opšriniji odgovor na pitanje...

"Ja veoma marim za ovu profesiju i shvatam je ozbiljno. Mnogi drugi teniseri to isto rade, očekujemo najvišu posvećenost od tima. Kao što i naši timovi imaju velika očekivanja od nas. Intezitet je tu, u žaru borbe mnoge stvari mogu da se urade na terenu, ima dobrih i loših trenutaka. Zadovoljan sam sa timom, imali smo uspjeha posljednjih godina, mogu da budem težak, ali ko nije. Svi koji igraju na visokom nivou nisu laki, nije sve cvijeće i muzika. Mora da bude izazov za sve, igrače i tim inače nema vrhunskih rezultata, moramo da se guramo do krajnjih granica! Potrebno je da razmišljate kako ćete razvijati svoju igru, kako da budete bolji na terenu i van njega", rekao je Đoković.

Inače, Novak Đoković je godinama bio trn u oku Nika Kirjosa, ali su njih dvojica izgladili odnose posljednjih godina. Australijanac je počeo izuzetno da cijeni Đokovića, smatra ga najboljim u istoriji i često je uz njega kada su u pitanju stavovi na teme koje nisu povezane sa tenisom. Najbolji grend slem rezultat Nik Kirjos je zabilježio na Vimbldonu, kada je u finalu izgubio upravo od Novaka, a taj meč i sve oko njega bili su spektakularni!

Pogledajte

00:32
Novak Đoković peva na US openu
Izvor: Eurosport TV
Izvor: Eurosport TV

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC