• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BORIŠA MI JE POSLAO PORUKU! Đoković otkrio da se dopisivao sa Simanićem - evo šta mu je rekao

Novak Đoković pričao je o Boriši Simaniću i poruci koju je dobio od njega.

 Đoković o Boriši Simaniću Izvor: Eurosport/Screenshot/Kurir/Dado Đilas

Novak Đoković prošao je u polufinale US opena i iz Njujorka pomno prati dešavanja na Svjetskom prvenstvu u košarci. Zbog ogromne vremenske razlike ne stiže uživo da prati mečeve, ali se informiše o svemu. Tako je čitao i sve u vezi dvije operacije Boriše Simanića zbog kojih je ostao bez jednog bubrega.

Već je poslao poruku srpskom košarkašu na društvenim mrežama. "Nisam imao prilike da gledam zbog vremenske razlike, pratim sva dešavanja i sve što se događa. Žao mi je zbog Boriše, vidio sam snimak, udarac, kada čovjek gleda možda ne djeluje toliko jako, ali šta je sve to proizvelo, strašne stvari...", počeo je Novak.

Zatim je otkrio da se dopisivao sa Borišom. "Poslao mi je poruku na Instagramu, zahvalio se na podršci, uzvratio sam, poželio sam mu da se što prije oporavi i rekao da mu šaljem pozitivnu energiju da se molimo za njega. Krivo mi je što je doživio tu povredu, ne želimo da se to nikome desi, izgubio je bubreg, ne znam da li se tako nešto skoro desilo u sportu. Ne poznajem ga lično, ali sam čuo da je dobar čovjek, kažu da je jako dobar čovjek, sa pravim vrijednostima, da voli Srbiju i to pokazuje iz godine u godinu."

Poželio mu je sve najbolje. "Želim mu brz oporavak, nadam se, ne znam kako će izgledati u budućnosti, ali se nadam da će moći da igra. Čuo sam selektora Pešića, igrače, da pričaju o njemu i da ga podržavaju i da on njih podržava. Mnogo mi je drago što su u polufinalu. Malo ko je očekivao da će dogurati dotle. Pokazali su šta mogu iako nema nekoliko vrhunskih igrača. Imaju to zajedništvo, vjerovatno ih je to još više ujedinilo i motivisalo da doguraju što dalje", zaključio je Đoković.

Pogledajte

00:50
Boriša Simanić povreda
Izvor: RTS
Izvor: RTS

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC