• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak trenira sa čovjekom kojeg niko nije očekivao

Prije turnir u Parizu Novak Đoković i Kalros Alkaraz se zajedno pripremali.

 Đoković trenirao sa Alkarazom Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković stigao je u Pariz uz malo kašnjenje - ipak je imao vremena da u društvu Rite Ore odgleda finale Svetskog prvenstva u ragbiju, ali sada je vrijeme za tenis. Pred srpskim sportitom je veoma važan turnir u Parizu na kojem će se boriti za bodove koji mogu da mu obezbijede prvo mjesto na ATP listi na kraju sezone, a samim tim i prebacivanje 400 nedjelja na vrhu liste. Za taj turnir, neobično, Novak se pripremao u društvu Karlosa Alkaraza.

Najtalentovaniji teniser na svijetu bio je društvo Novaku Đokoviću tokom treninga, iako su njih dvojica najveći rivali u ovom trenutku. Španac je jedini igrač koji je ove sezone uspio da pobijedi Novaka na grend slem turnirima, a u bliskoj prošlosti je uspijevao i da ga skine sa prvog mjesta na listi. Ipak, to ne utiče na Đokovića.

Novak Đoković je pijre svega veliki sportista, pa između njega i nove generacije tenisera nema zle krvi. Sa svim od njih spreman je da popriča i podijeli im savjete o karijeri, što su brojni igrači otkrivali u razgovorima sa novinarima prethodnih godina. Među onima koji mogu da uče od najboljeg je i Karlos Alkaraz, iako je on već sada na veoma visokom nivou. Pogledajte njihov susret.

Podsjećamo, Novak Đoković će igrati masters u Parizu, zatim Završni masters u Torinu gdje će osmorica najboljih na svijetu voditi veliku borbu za trofej. Za mnoge će sezona tada biti završena, ali Novak ima obaveze i u Dejvis kupu, gdje će Srbiju predvoditi u četvrtfinalnom okršaju protiv Velike Britanije u Malagi.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC