• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 Đoković Grikspor prenos uživo livestream

Najbolji teniser na svijetu nastavlja put ka još jednoj tituli, a nakon velike drame pobijedio je Talona Grikspora.

 Đoković Grikspor prenos uživo livestream Izvor: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković igraće četvrtfinale na turniru u Parizu, nakon što je poslije velike borbe i tri seta savladao Talona Grikspora (4:6, 7:6, 6:4). Počelo je sjajno za srpskog tenisera koji je u ranoj fazi prvog seta napravio brejk, ali tu prednost nije uspio da sačuva pa smo vidjeli dramatičniji meč nego što je iko mogao da zamisli.

Holandski teniser je osvojio pet gemova u nizu i tako stigao do prvog seta, a Novak je u tim trencuima pozvao ljekara u pomoć. Nije bila u pitanju povreda - vjerovatno se samo malo lošije osjećao. doktor je dao tabletu najboljem svih vremena, koji je kroz naporan drugi set i taj-brejk stigao do izjednačenja u setovima. bila je to demonstracija sile - Grikspor je odlično servirao kroz čitav set, ali u ključnim dijelovima tog meča nije imao nikakvu šansu.

Đoković je brzo poveo 5:0, na kraju je sa 7:2 stigao do izjednačenja, a svima je tada djelovalo da se mašina upalila... Najbolji teniser svih vremena i aktuelni prvi na ATP listi pokušavao je da na početku trećeg seta slomi otpor, ali se Holanđanin nije predavao. Gledali smo kako se u samom finišu meča još jednom rezultatski vraća, ali to je bilo sve. Odmogla mu je i publika u Parizu, koja je u posljednjim gemovima iznervirala Novaka Đokovića.

Prvo su navijači u hali dobili aplauze dlanom o reket jer su slavili njegove greške, zatim su pokretima rukom podstaknuti da glasnije zvižde, a na kraju je na srpskom psovao Novak Đoković, revoltiran što ga ometaju čak i dok igra poene. 

22:22

KRAJ - 4:6, 7:6, 6:4!

Najbolji teniser svih vremena. Toliko o tome, dame i gospodo. Novaka Đokovića sutra gledamo u četvrtfinalu Pariza, a protivnika još ne znamo! bitno je da će srpski teniser biti tamo.

22:21

Psovke!

U poslednjoj sekundi pre nego što će odservirati, Novaku je neko sa tribina poremetio koncentraciju. Osvojio je poen, ali je njegov rat sa publikom nastavljen - dobili su salvu psovki na srpskom čim je završio sa udarcima! Trajaće sukob do samog kraja meča! Ni Talonu Griksporu nije jasno šta navijači rade u ovim momentima, pa bespomoćno širi ruke!

22:18

ODMAH BREJK - 5:4!

Kad god je na terenu, najbolji je na svetu. Kad ga mrze, onda je najbolja verzija sebe! Novak Đoković radi tačno ono što treba - osvaja gem na servis Talona Grikspora i dolazi na korak od pobede. Serviraće za trijumf ui četvrtfinale, nakon veoma burnog meča u Parizu!

22:15

BREJK - 4:4!

Novak Đoković je loše odservirao, a kada je Grikspor napravio brejk publika u Parizu je dobila aplauze. Burno su proslavljali greške najboljeg tenisera svih vremena i to ga je izbacilo iz takta, pa je signalizirao ka publici da još malo zvižde pre nego što Holanđanin počne svoj gem!

Nije Novak Đoković bio vulgaran kao Danil Medvedev, ali je publcii u glavnom gradu Francuske jasno poručio šta misli o njihovom ponašanju. Ono uopšte nije prilagođeno tenisu i jednom od najvažnijih turnira na svetu.

22:07

Odoleo nekako... - 4:3!

Imao je Novak Đoković brejk loptu i u sedmom gemu trećeg seta, ali je onda Talon pronašao svoje najbolje udarce. Uspeo je da se izvuče iz veoma neugodne situacije i da zadrži rezultatsku neizvesnost, pa će srpski teniser morati maksimalno fokusirano i u narednom periodu.

21:56

TAKO JE - 3:2!

Sačekao je šansu Novak Đoković i iskoristio jednu od retkih prilika koje mu je Talon Grikspor ponudio u poslednjih sat i po vremena. Stiže do brejak Novak Đoković i sada je potrebno samo da zadrži svoj servis u naredna tri gema kako bi se plasirao u četvrtfinale Pariza! Ajde, Nole!

21:48

Izvukao se Talon - 1:2!

Zapretio je Novak Đoković u trećem gemu trećeg seta, ali Holanđanin čuva svoj servis u ovom delu susreta. Moraće najbolji teniser svih vremena da bude još opasniji ako želi da ubrzo završi meč i plasira se u četvrtfinale koje je na programu već sutra uveče!

21:34

Pauza!

Novak Đoković je iskoristio pauzu između drugog i trećeg seta da ode do toaleta, a kada se vratio dečak koji kupi loptice ga je sačekao sa tableticom koju je najbolji teniser svih vremena odmah popio. U toaletu je bio i Talon Grikspor koji se vratio nekoliko sekundi kasnije, a Đoković je iskoristio ovu pauzu i da se presvuče.

21:28

KRAJ SETA - 7:6!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je izjednačio na 1:1 u setovima, nakon bolje igre u taj-brejku, gde Talon Grikspor nije imao nikakve šanse.

21:28

Tok taj-brejka!

Ovako je izgledao dodatni deo drugog seta:

  • Đoković osvaja poen na svoj servis
  • Đoković osvaja poen na servis Grikspora
  • Đoković osvaja poen na servis Grikspora
  • Đoković osvaja poen na svoj servis
  • Đoković osvaja poen na svoj servis
  • Grikspor osvaja poen na svoj servis
  • Grikspor osvaja poen na svoj servis
  • Đoković osvaja poen na svoj servis
  • Đoković osvaja poen na svoj servis - KRAJ!
21:23

TAJ-BREJK - 6:6!

Najbolji tenis u karijeri igra Talon Grikspor danas, pa ćem o u drugom setu meča protiv Novaka Đokovića gledati taj-brejk. Ukoliko i u tom delu igre nadigra srpskog asa, pobediće i obezbediće četvrtfinale!

21:19

Još jedna šansa - 6:5!

Novak Đoković će i u narednom gemu imati priliku da osvoji drugi set! Ukoliko se to ne desi, a do sada Talon Grikspor nije ostavljao pšreviše šansi, gledaćemo taj-brejk. 

21:09

Teško, teško... - 5:4!

Novak Đoković je morao da spasi dve brejk lopte u devetom gemu drugog seta kako ne bi prepustio ogromnu prednost holandskom teniseru. Sada će imati novu priliku da napadne, pošto Grikspor servira za ostanak u drugom setu!

21:03

Ključni deo meča - 4:3!

U prvom setu Talon Grikspor se baš u ovim trenucima rezultatski vratio i uspeo da poremeti igru Novaka Đokovića. Sada nam treba nešto potpuno drugačije - treba nam brejk!

20:59

Njemu je odlično!

20:54

Deluje bolje - 3:2!

U ovim trenucima čini se da je kriza Novaka Đokovića prošlost i da bismo ubrzo mogli da ga vidimo kako igra svoj najbolji tenis. Ukoliko se to desi, Talon Grikspor će brzo položiti oružje, ali... Holanđanin ima prednost u setovima i Novak mora brzo da odreaguje.

20:49

Bez brejka - 2:1!

Imao je Novak Đoković priliku da i u ranoj fazi drugog seta stigne do brejka, ali ovog puta nije iskoristio takvu šansu.

20:34

Pomoć doktora!

Novak Đoković je zatražio pomoć lekara između dva seta. Nije se činilo da postoji neki problem tokom prvog seta, ali je doktor dao tabletu najboljem teniseru sveta. Ostaje da se vidi kako će ona delovati na Đokovića pred drugi deo okršaja sa Talonom Griksporom.

Izvor: David Winter / Shutterstock Editorial / Profimedia

20:31

KRAJ SETA - 4:6!

Novak Đoković je izgubio set u kojem je imao čak 4:1 u gemovima. Talon Grikspor je osvojio pet gemova u nizu, među njima čak i dva na servis najboljeg tenisera svih vremena, pa će sada srpski igrač imati mnogo teži zadatak nego što se očekivalo. Čeka nas velika borba u Parizu!

20:27

KATASTROFA - 4:5!

Talon Grikspor pravi drugi brejk u nizu, osvaja četvrti gem u nizu i serviraće za osvajanje prvog seta protiv Novaka Đokovića!

20:19

Vratio se Talon - 4:4!

Bez izgubljenog poena u gemu u kojem je servirao Grikspor je stigao do izjednačenja. Čeka nas drama u finišu prvog seta.

20:16

Vraćen brejk - 4:3!

Ovo nismo očekivali! Velikih problema u sedmom gemu imao je Novak Đoković, a na kraju nije uspeo da osvoji taj deo igre. Grikspor je napravio brejk i u narednom gemu će imati priliku da se rezultatski potpuno vrati u meč. Činilo se pre samo nekoliko minuta da idemo ka završetku seta!

20:05

Sigurnim koracima - 4:1!

Upisao se na semafor Talon Grikspor, ali je Novak Đoković odmah uzvratio osvajanjem gema na svoj serivs. Deluje da servis sve bolje služi najboljeg tenisera svih vremena, pa je pitanje samo koliko će potrajati ovaj deo igre.

19:57

Sve kako treba - 3:0!

Samo pet poena za Talojna Grikspora u prva tri gema meča, za ubedljivih 3:0 u korist Novaka Đokovića.

19:52

ODMAH BREJK - 2:0!

Stvarno nije bilo potrebno mnogo Novaku Đokoviću da stigne do prednosti na meču. Nakon što je bio siguran na svoj servis, Đoković je odmah osvojio gem i na servis rivala, što jasno pokazuje u kom smeru će ići ovaj okršaj!

19:45

Počinjemo!

Novak Đoković prvi servira na meču, a prvi potez na ovom susretu bio mu je as servis! Uopšte nije loše za početak...

19:30

Četvrtfinalisti!

Dok čekamo meč Novaka Đokovića i Talona Grikspora, da vidimo ostale tenisere koji su dobro igrali u dosadašnjem toku turnira. Ovo su parovi četvrtfinala:

  • De Minor - Rubljov
  • Hurkač - Dimitrov
  • Cicipas - Hačanov
  • Đoković/Grikspor - Altmajer/Rune
19:20

Promene u timu!

Novak Đoković je napravio veliku promenu u svom timu jer više ne sarađuje sa menadžerskim tandemom Edoardo Artaldi - Elena Kapelaro. Ističe da su ostali prijatelji, a sada će sarađivati sa Markom Madenom.

19:10

Dete rata!

U razgovoru sa novinarima Novak Đoković je morao da govori i o ratu na Bliskom istoku, gde se bore Izraelci i Palestinci. Kao dete je preživeo teške ratne dane, a iz Pariza je poslao poruku!

19:00

Novak se skinuo!

Nakon što je pobedio u drugom kolu Pariza, Novaka su kamere uhvatile bez majice, a on je otkrio da je pozirao "kao Ronaldo". Iako je dobar prijatelj sa Leom Mesijem, ovog puta se uporedio sa portugalskim fudbalerom koji često u prvi plan ističe svoje fantastično izvajano telo.

18:50

Ispao i Medvedev!

Ni treći teniser sveta nije se proslavio - Danil Medvedev se brzo spakovao i krenuo kući nakon što je potpuno razočarao u Parizu, koji mu tradicionalno ne leži jer je u katastrofalnim odnosima sa publikom. I ovog puta je bilo tako jer im je nakon poraza od Grigora Dimitrova pokazivao srednji prst.

18:40

Ispao Alkaraz!

Španski teniser Karlos Alkaraz maštao je da bi mogao da postane prvi teniser sveta i na toj poziciji dočeka kraj sezone, ali sada su baš male šanse za tako nešto. On je izgubio prvi meč u Parizu, a u dva seta bolji je bio ruski igračk Roman Safiulin!

18:30

Protivnik u četvrtfinalu?

Poslednji meč dana u Parizu igraće nemački teniser Danijel Altmajer i Danac Holger Rune, šesti nosilac na ovom turniru. Pobednik tog meča nastupiće u četvrtfinalu, a tamo bi mogao da bude protivnik Novaku Đokoviću - ukoliko srpski teniser opravda ulogu velikog favorita protiv Talona Grikspora.

18:20

Ko je Talon Grikspor?

Naredni rival mogao bi da bude teži izazov za Novaka Đokovića, jer je Grikspor već imao priliku da se uveri u kvalitete najboljeg svih vremena. Njih dvojcia su igrali dva puta i pretpostavljate, Novak je oba puta pobedio!

18:10

Kako je pobedio Ečeverija?

Argentinski teniser koji ne krije da mu je Novak Đoković idol nije imao nikakve šanse u meču drugog kola - lako je ispao sa turnira koji Novak Đoković planira da osvoji! 

18:00

Dobro veče!

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nastavlja svoj put ka trofeju u Parizu! Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, pa zatim u drugom lako savladao Toamsa Ečeverija, najbolji srpski sportista će u trećoj rundi - borbi za četvrtfinale - imati za rivala Talona Grikspora.

UKRATKO

  • Novak Đoković - Talon Grikspor 2:1 (4:6, 7:6, 6:4)
  • U četvrtfinalu Altmajer-Rune
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije