• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniseri glasali: Ko najviše jede, ko plače, a ko igra psihološke igre? (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Zanimljivo glasanje najboljih osam tenisera na svijetu...

 Novak Djokovic zavrsni turnir u Torinu glasanje ko najvise place i jede Izvor: Printscreen/Twitter/ATP Tour

Najboljih osam tenisera na planeti igra na završnom Mastersu u Torinu. Novak Đoković i Janik Siner igraće večeras, u srijedu su na programu mečevi druge grupe sa Karlosom Alkarazom i Danilom Medvedevim, ali svemu tome prethodilo je i jedno zanimljivo glasanje njih osmorice.

Ko najviše jede, ko ima najbolje govore, ko daje najviše autograma, ko najviše plače, čiji bekhend je najbolji? To su samo neka od pitanja na koja su oni odgovarali glasanjem. Sve to je vodio Srbin koji je čitao pitanja na glas i objasnio da su pravila takva da svako ko je izabran ne može da bude odabran ponovo za neko drugo pitanje i da odluka mora da bude jednoglasna.

Prvo pitanje bilo je o tome koji teniser najviše jede od njih. Jednoglasno je odabran Karlos Alkaraz. "Mislim, znam da ste u pravu, ali ja vas nisam vidio da tamo jedete", nasmijao se španski igrač koji je odmah odabran. Zatim je uslijedilo pitanje ko od njih ima najbolji izlazak na teren i pobjednik je bio Janik Siner koji je na Vimbldonu izlazio sa "Guči" torbom. Interesantno je da je Novak izabrao Zvereva koji ga je pitao zbog čega je njega odabrao. "Voliš da namještaš frizuru, da lijepo izgledaš, pa zato", odgovorio mu je Nole.

A, ko od njih najviše plače? Pobjednik je bio Andrej Rubljov za koga su rekli da je najemotivniji i da je "beba", dok je Medvedev odabrao Novaka i rekao da i on ponekad plače. "Što mene? Ja lomim rekete na terenu, ne plačem", dobacio mu je Đoković i nasmijao se.

Kod od njih ne bi promašio bekhend 30 minuta? Đoković je prvobitno bio pobjednik u ovoj kategoriji, pa je poslije razgovora i novog glasanja u toj kategoriji pobjednik bio Medvedev. "Cijeli život sam radio za ovo", dobacio je Rus.

Ko daje autograme i poslije poraza? U ovoj kategoriji najviše glasova dobili su Đoković i Cicipas i poslije razgovora je Srbinu pripala ta čast. "Najčešće dajem autograme i poslije poraza", dok mu je neko dobacio da "rijetko gubi, pa to ne viđaju često". Za najbolji govor poslije pobjede proglašen je Zverev, iako je prvobitno glasanje bilo za Cicipasa. Za igrača koji igra "psihološke igre" proglašen je Stefanos, dok je Rune dobio u konkurenciji "ko bi poslao udarac kroz noge u momentu pritiska".

Na kraju se svima njima obratio Đoković koji je na neki način bio voditelj programa. "Momci, želim vam sve najbolje u ovim igrama, ali ne na terenu", sa osmijehom je poručio Nole, dok je neko dobacio da je vrijeme da krenu na bilijar.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC