• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se oprostio od bračnog para Kapelaro: "Nikad vam to neću zaboraviti"

Znali smo da Edoardo odlazi sa mjesta agenta Novaka Đokovića, a sada je potvrđeno da o njegovoj karijeri brigu neće voditi ni Elena.

 Novak Đoković poruka paru Kapelaro Izvor: Profimedia

Novak Đoković rastao se prije nekoliko nedjelja sa dugogodišnjim članovima svog tima. U pitanju su njegovi agenti, bračni par Edoardo Artaldi i Elena Kapelaro, koji su duže od decenije vodili brigu o imidžu srpskog tenisera, međutim došlo je vrijeme za promjene tako da je na njihovo mjesto stigao Mark Maden.

Iako je do rastanka došlo odavno, i Đoković nije pričao mnogo o njemu, sada je odlučio da se oglasi na Instagramu i da se na vrlo lijep način oprosti od ljudi koji su do skoro sjedili u njegovom boksu, a zauvijek će biti u srcu.

"Draga Elena i dragi Edoardo, teško je opisati sve kroz šta smo prošli za ovih 13 godina raradnje u samo jednoj poruci. Moja zahvalnost i ljubav za vas dvoje lično prevazilazi sve poslovne odnose. Ono što ste uradili za mene i moju porodicu, količina ematije i brige koju ste imali prethodnih godina, posebno prema mojoj ženi i djeci, nešto je što je veoma posebno za mene i nikada vam to neću zaboraviti. Zajedno smo pisali istoriju tenisa i stizali do nevjerovatnih visina u ovom sportu. Vaš doprinos ovom uspjehu je od izuzetne važnosti i hvala vam od srca. Uvijek ćete ostati u njemu i biti dio moje porodice", napisao je Đoković i na italijanskom im poslao ljubav i zagrljaje.

Podsjetimo, Novak Đoković je na mastersu u Parizu pokazao da o njegovoj karijeri sada brigu vodi Mark Maden, a mnogi su čak primijetili i da je Nole promijenio nastup i imidž sa dolaskom novog agenta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC