• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Smajlagić o tome da li je remi Borca i Slobode najpravedniji: Šta je realno, a šta pravedno?

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener Borca prokomentarisao je duel sa Slobodom u Boriku.

 Irfan Smajlaić poslije remija Borac -Sloboda Izvor: Mondo - Nebojša Šatara

Imao je Borac posljednji napad protiv Slobode, uspio da uputi šut, ali je Andrej Klimavac pogodio stativu i meč je na kraju završen rezultatom 22:22.

Nakon utakmice trener Slobode Mirko Mikić priznao je da je danas imao jači motiv nego inače i da je želio pobjedu, a svoj komentar dao je i trener Borca Irfan Smajlagić.

"Bila je zanimljiva utakmica, mislim da je bilo interesantno za publiku,a i za nas na terenu je bilo neizvjesnosti, energije, svega što krasi sport. Ostaje iskustvo, imali smo situaciju da u posljednjim sekundama rješavamo utakmicu. To je iskustvo koje moramo preživiti, u svakom slučaju bilo bi bolje da smo postigli gol, ali idemo dalje".

Na pitanje da li je remi najpravedniji ishod, s obzirom da ni Borac ni Sloboda nisu imali veću prednost od dva gola, on je odgovorio:

"U sportu ne znamo šta je realno, a šta je pravedno, realno je ono što se na kraju ostvari. Nijanse odlučuju, kad se pogriješi, nema svaka greška istu težinu. Rezultat je takakv kakav jeste, ocijenićemo šta je moglo biti bolje, gdje je bilo propusta“, rekao je trener Borca i dodao:

"Zatvorili su naš protok lopte, ali imamo tih poteškoća, što se ne zna sa strane. Bili smo hendikepirani, morali smo stalno istu postavu uigravati i to se osjeti na pojedinim igračima. To su okolnosti na koje se moramo naviknuti i pobjeđivati utakmice".

Možda će vas zanimati

Komentari 6

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dado

Misterij je kako Branković preživljava sve ove neuspehe, tolike pare se troše da bi bili kao ravnopravni

Lešinar

Pa nisu Borac Smajlagić Trkulja Vespa... Zato vam sinoć većina u dvorani navija za Tuzlu, Borac su Mikić Knežević Lukić, olako se rešavate svojih najboljih a dovodite polovne trenere igrače i Vespe...

Darko

Vreme ga pregazilo

Borik

Vujović je bio loš izbor, a ovaj je uspeo i njega da prestigne.. legendo to tvoje se prestalo igrati raspadom Jugoslavije. Pogledaj nekad utakmicu iz lš. Ostavi sujetu u Vrbanji

kosig

@Borik Borac je odavno dostigao nivo kosiga

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC