• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 djokovic alkaraz masters torino uzivo prenos livestream

Karlos Alkaraz nije imao nikakvu šansu.

 djokovic alkaraz masters torino uzivo prenos livestream Izvor: Fonet/Antonio Calanni/AP

Ni najmanju nadu Novak Đoković nije ostavio Karlosu Alkarazu u polufinalu Torina, na turniru koji igraju samo osmorica najboljih tenisera planete. I među njima postoje jasne razlike - onaj koji je najbolji ikad prepustio je drugoplasiranom na ATP listi samo pet gemova - 6:3, 6:2!

Impresivna pobjeda srpskog tenisera posebno je bila dominantna u drugom dijelu meča, kada je dva puta pravio brejk protiv mladog Španca i tako ga "kaznio" za ubitačne servise kojima se razmahao na početku meča. Alkaraz je bio tvrd orah do finiša prvog seta, ali kada je Đoković otključao bravu više nije bilo zaključavanja.

Nadamo se da bi tako nešto mogao da ponovi protiv Janika Sinera u finalu (nedjelja, 18:00), gdje će Đoković tražiti osvetu za poraz u grupnoj fazi turnira. Tada je Janik bio uspješniji u tri seta, zbog čega je Novaku bio ugrožen prolaz dalje, ali je Italijan kasnije "počistio" i Holgera Runea pa je tako učinio uslugu svom narednom protivniku.

22:40

KRAJ MEČA - 6:3, 6:2!

Najbolji teniser svih vremena je rutinski završio posao protiv Karlosa Alkaraza, kojem je u polufinalu Završnog mastersa prepustio samo pet gemova! Geldaćemo finale Đoković - Siner i priliku za revanš zbog poraza u grupnoj fazi turnira. Pogledajte kako je Đoković slavio osvajanje gema u drugom setu:

22:37

Jedan od magičnih poena!

Pogledajte kakav tenis igraju ovi momci!

22:35

5:2 - BREJK!

Najbolji meč godine, sada je to već bez ikakve dileme! Novak Đoković pravi drugi brejk u drugom setu i na samo jedan je gem od finala Završnog mastersa u Rimu!

22:30

4:2 - Spektakl!

Au, kakav tenis gledamo u Torinu. Najbolji poen na meču, a verovatno i najbolji na celom turniru. Karlos Alkaraz je spektakularnim razmenama stigao do dve brejk lopte, ali nije uspeo da ih pretvori u izjednačenje - podjednako spektakularni bili su poeni koji se Đoković izvlačio iz neugodne pozicije, pa sada Novak ima velike šanse da završi meč!

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

22:20

3:2 - Bilo je blizu...

Mogao je lako Novak Đoković da ima i dva brejka prednosti, ali nije uspeo ponovo da oduzme servis Karlosu Alkarazu. Ipak, ubedljiva prednost je na njegovoj strani i do kraja meča dovoljno je samo da čuva svoje gemove.

22:09

2:1 - BREJK!

Pomagali su Karlosu Alkarazu ubitačni prvi servisi, pomogao mu je i sudija kad je pogrešno prekinuo poen, ali ništa nije moglo da ga spasi u trećem gemu drugog seta! Novak Đoković pravi brejk i sada ogromnim koracima ide ka finalu protiv Janika Sinera.

22:00

Najbolji poen u meču!

Ovako je to izgledalo:

21:57

0:1 - Oporavio se Karlos!

Nakon što je izgubio prvi set, Karlos Alkaraz je uspeo veoma dominantno da osvoji prvi gem u drugom. Nije izgubio poen na startu nastavka, iako je Novak Đoković nekoliko puta ulazio u poene.

21:52

KRAJ SETA - 6:3!

Novak Đoković se ponovo poigrao sa rivalom, nema veze što je u pitanju drugi najbolji teniser na svetu. Čekao ga je do samog finiša seta, zatim iskoristio njegove greške i nakon napravljenog brejka rutinski odservirao za osvajanje seta. Novak je na korak od novog finala Završnog mastersa!

21:49

5:3 - BREJK!

Druga brejk lopta, u prvog gemu u kojem je Karlos Alkaraz odservirao malo slabije i eto Novaka u prednosti! U narednom gemu će najbolji svih vremena servirati za osvajanje prvog seta.

21:44

4:3 - Alkaraz je fantastičan!

Novak Đoković ljubomorno čuva prednost u prvom setu, a i dalje nismo videli brejk na meču dvojice najboljih na svetu. Biće teško oduzeti servis Karlosu Alkarazu, pošto u dosadašnjem delu meča on impresivno servisa, gotovo da ne ostavlja nikakve šanse srpskom teniseru.

Izvor: Fonet/Antonio Calanni/AP

21:36

3:2 - Majstor!

Najbolji poen na meču pripao je Novaku Đokoviću, u samom finišu petog gema. Prvo je stigao lopticu koju je Alkaraz skratio, zatim dva puta pročitao Karlosove namere na mreži, a na kraju i uhvatio lob koji je veoma snažno vratio u polje rivala! Nakon toga je odigran samo još jedan poen - razornim servisom Novak Đoković je razoružao Karlosa Alkaraza i poveo 3:2.

21:25

2:1 - Lakše!

Nakon što je Karlos Alkaraz osvojio prvi gem u kojem je servirao prilično lako, Novak Đoković se revanširao i rutinski došao do nove prednosti. Nema brejkova u ranoj fazi meča dvojice najboljih na svetu.

21:17

1:0 - Uh, dobro je!

Morao je već na samom početku Novak Đoković da se suoči sa brejk loptama - imao je Karlos Alkaraz dve u nizu, ali se najbolji svih vremena izvukao iz te situacije.

21:10

Tu je Luka Jović!

Srpski fudbaler Luka jović i njegova izabranica Sofija Milošević zajedno posmatraju polufinalni meč koji u Torinu igraju Đoković i Alkaraz.

21:05

Novak će prvi servirati!

Najbolji srpski sportista više voli kada mečevi počinju njegovim servisom, a večeras će to biti slučaj. Na meču protiv Karlosa Alkaraza prvi će servirati Novak Đoković!

21:00

E, to je zaključak!

Nekadašnji španski teniser Huan Karlos Ferero ima zanimljiv stav o tome ko je najbolji ikad... "Možete da volite više Rafu ili Rodžera, njihov stil ili slično, ali brojevi kažu da je Novak najbolji u istoriji", rekao je trener Karlosa Alkaraza.

20:50

Đoković je najbolji ikad!

Pobedom nad Holgerom Runeom u prvom kolu grupne faze Novak Đoković je obezbedio prvo mesto na ATP listi na kraju godine, što mu se dešava osmi put u karijeri i po tome je apsolutni rekorder. Takođe, uspeo je da prebaci brojku od čak 400 nedelja na vrhu liste, po čemu je - pogađate - apsolutni rekorder.

20:45

Najava meča!

Stvarno sve što treba da znate o meču Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza nalazi se na linku! Imate dovoljno vremena da se pripremite za okršaj koji će pratiti gotovo čitav svet.

20:35

Međusobni skor!

Novak Đoković i Karlos Alkaraz su do sada odigrali četiri meča i izjednačeni su po broju pobeda - mladi Španac je pobedio prvi i treći, a Novak Đoković drugi i četvrti meč! Rivalstvo je počelo na mastersu u Madridu 2022. godine, a nastavilo se ove godine na Rolan Garosu, Vimbldonu i u Sinsinatiju.

20:25

Novakovi mečevi!

Pre okršaja sa Karlosom Alkarazom u polufinalu, najbolji srpski sportista odigrao je tri meča u Torinu. Ovako je to izgledalo:

  • 1. kolo, Novak Đoković - Holger Rune 2:1
  • 2. kolo, Novak Đoković - Janik Siner 1:2
  • 3. kolo, Novak Đoković - Hubert Hurkač 2:1
20:10

Janik Siner u finalu!

Italijanski teniser Janik Siner obavio je svoj deo posla u polufinalu - savladao je Danila Medvedeva u tri seta i izborio se za priliku da pred svojim navijačima igra za najveću titulu u karijeri.

20:00

Dobro veče!

Najbolji teniser svih vremena i trenutno prvoplasirani igrač na ATP listi Novak Đoković od 21:00 igra polufinale Završnog mastersa protiv Karlosa Alkaraza. Ostanite uz MONDO i pratite u tekstualnom prenosu ovaj spektakularni meč koji interesuje sve teniske ljubitelje!

UKRATKO

  • Đoković - Alkaraz 2:0 (6:3, 6:2)
  • U finalu protiv Janika Sinera
  • Italijan pobijedio u grupnoj fazi
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije