• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković ima izazov za svoje navijače! Javio se nakon rekorda - šta od ovoga možete da uradite?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković izazvao je svoje navijače, a ostaje da se vidi ko je sposoban da izvede nešto od ovoga.

 Novak Đoković izazov za navijače Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Svi teniski rekordi padaju jedan za drugim pred Novakom Đokovićem, a najbolji svih vremena će uskoro moći samo da popravlja one koje je prethodno postavio. Na ATP listi je toliko dominantan da će Rodžera Federera nadmašiti za čak 100 nedjelja, odnosno gotovo dvije godine, pošto trenutno "troši" svoju 400. nedelju na vrhu karavana... U čast toga ima izazov i poruku za svoje navijače!

Sigurni smo da ćemo narednih dana vidjeti i njega kako radi neki od izazova, ali prvo je svojima navijačima poručio da na društvenim mrežama obilježe veliki jubilej sa ATP liste! Novak Đoković je izazvao svoje fanove da probaju da urade jednu od četiri veoma zanimljive stvari i video materijalom dokažu da su uspjeli, kako bi zajedno sa njim proslavili uspjeh koji je prije samo nekoliko godina bio nezamisliv čitavom teniskom svijetu!

"Da li bismo mogli da napravimo neki izazov da zajedno proslavimo 400 nedjelja na vrhu ATP liste? Pišite ostale ideje u komentarima", napisao je Novak Đoković prije nekoliko dana, a zatim se oglasio i porukom ispod: "Komentari su urnebesni. Pustite me da razmislim o tome."

Trčanje na 400 metara, 400 udaraca loptice reketom, 400 "klackanja" fudbalskom loptom ili 400 skokova sa vijačom? Novak Đoković je razmislio i nije mogao da se odluči! "Ok, hajde da uradimo sve, može? Počevši od danas, tokom cijele nedjelje objavljujte snimke bilo kojeg od ovih izazova pod #Nole400 ili bilo šta što je vama zabavno da proslavite, crteži, plesovi, donacije... Jedva čekam da vidim! Idemooooooo", napisao je Đoković na Tviteru.

Podsjećamo, Novak Đoković je stigao do 400. nedjelje na čelu ATP liste i sada ih ima tačno 90 više od drugoplasiranog Rodžera Federera, ali tu nije kraj. Najbolji teniser sveta ostaje na čelu karavana najmanje do kraja Australijan opena, odnosno do 29. januara, što znači da će imati minimum 409 nedjelja kao najbolji teniser svijeta.  

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC