• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan doveo reprezentativca Srbije

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Veliko pojačanje za Partizan sredinom decembra, a iskusni Obradović će debitovati već 16. decembra protiv Obilića.

 Nemanja Obradovic potpisao za Partizan Izvor: MN PRESS

Partizan je konačno riješio probleme na bekovskim pozicijama! Rukometaši crno-bijelih su se namučili ove sezone sa povredama na bekovskim pozicijama, a sada je došlo ozbiljno pojačanje. Crno-bijeli dres će zadužiti Nemanja Obradović, iskusni srednji i lijevi bek. 

Ovaj 32-godišnja dolazi iz Tatabanje gdje je nastupao godinu i po dana, a poslije mnogo godina u inostranstvu vraća se u srpski rukomet. Ponikao je u Napretku, igrao u Jagodini i Metaloplastici, a onda se zaputio u inostranstvo.

Do sada je u karijeri igrao za Pelister, PPD Zagreb, Meškov Brest, Vislu i Metalurg prije Tatabanje, a od 2017. do 2021. godine je kao član prvo Visle, zatim Meškova, a onda i Zagreba igrao Ligu šampiona. U Pelisteru i Tatabanji je nastupao u Ligi Evrope, a sada će biti ogromno pojačanje za tim Đorđa Ćirkovića.

Nemanja Obradović ima i reprezentativno iskustvo, mada se nikada nije ustalio u srpskom nacionalnom timu. Debitovao je 2017. godine, a od tada je upisao 20 nastupa za "orlve" uz 26 golova. Nekoliko puta se nalazio i na širim spiskovima selektora Tonija Đerone. 

Partizan je zbog brojnih povreda imao mnogo problema u jednom dijelu sezone, ispali su i iz Čelendž kupa od Hafnarfjordura, a sada se nalaze na trećem mjestu na tabeli Super rukometne lige Srbije. Vojvodina je prva sa 24 boda, Metaloplastika ima 22, crno-bijeli su iza sa 19, a Dinamo iz Pančeva ima 18. Na dnu je Proleter sa samo dva boda, a grčevito će se za opstanak boriti Vranje, Obilić i Ub.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC