• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kadeti Republike Srpske idu na turnir u Solun: Očekujemo dobre rezultate!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kadetska rukometna reprezentacija Republike Srpske od 27. do 30. decembra učestvovaće na prestižnom turniru u Solunu.

 Rukomet: Kadeti RS idu na turnir u Solun Izvor: PROMO/Rukometni savez RS

Selektor mladih igrača (2008/2009), Nemanja Dmitrović na put u Grčku vodi 17 igrača, i to: golmani: Filip Ignjatić (ORK BL), Luka Kojanović (Kozara), Dejan Purić (ORK Perihel), krila: Viktor Stojanović (Kozara), Luka Vjenović (Bijeljina), Sergej Lolić (ORK BL), Aleksej Đekić (Sloga, Doboj), bekovi: Mihajlo Zec, Nemanja Stupar, Konstatntin Lukač (ORK BL), Danilo Tubin, Stefan Maksimović (Kozara), Anes Mehmedović, Pavle Kapor (Bijeljina), pivoti: Rašo Pepić (Bijeljina), Lazar Slijepčević (Kozara), Matej Bogdanić (ORK BL).

"Radi se o talentovanim igračima i siguran sam da će se u pravom svijetlu predstaviti na ovom jakom takmičenju. Vjerujem u njih i siguran sam da će sve učiniti da na najbolji način reprezentuju Republiku Srpsku", izjavio je Dmitrović.

Klinci Republike Srpske na put kreću 26. decembra iz Bijeljine. Osim njih i selektora, u ekspediciji se još nalaze doktor Slaviša Mitrović, portparol saveza Slobodan Babić, sudije Vedran Šatordžija i Vladimir Barać, te vođa puta Obrenko Miljković. Predsjednik saveza Marinko Umičević pobrinuo se da obezbijedi neophodne uslove kako bi klinci mogli da se pojave na ovom međunarodnom takmičenju.

"Mi smo sa naše strane sve odradili kako bismo dječacima omogućili nesmetan put u Grčku. Sada je na njima da dokažu kvalitet koji svakako posjeduju i smatram da mogu ostvariti dobar rezultat", rekao je Umičević.

Treba dodati da je u Solunu šef predstavništva Republike Srpske gospođa Jelena Jovanović Athanasiou obezbijedila spavanje sa doručkom i za njih će biti priređen prijem u predstavništvu RS.

Ovom prilikom ekspedicija Republike Srpske posjetiće i groblje "Zejtilnik".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC