• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi rukometaši Republike Srpske na turniru u Solunu

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Rukometna reprezentacija Republike Srpske (dječaci rođeni 2008/09. godine) nastupiće na međunarodnom turniru koji se od 27. do 30. decembra održava u Solunu.

 Mladi rukometaši Republike Srpske na turniru u Solunu Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

U „srpskoj kući rukometa“ istakli su da su srećni što su dobili poziv da klinici učestvuju na ovom tradicionalnom turniru.

"Veliko nam je zadovoljstvo što će naši mladi rukometaši biti dio ovog jakog međunarodnog turnira. Ovo je još jedna potvrda da mi dobro radimo i da veliko pažnju posvjećujemo omladinskim selekcijama i ovi dječaci su budućnost rukometa u Republici Srpskoj. Sa naše strane nastojaćemo da im obezbijedimo potrebne uslove za put u Grčku, a iskreno se nadamo i dobrom rezultatu", izjavio je - Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza RS.

Za poziv iz Soluna velike zasluge pripadaju Obrenku Miljkoviću, predsjedniku Komisije za omladinska takmičenja u Rukometnom savezu Republike Srpske.

"Hvala našim prijateljima koji nas nisu zaboravili i koji su nas pozvali da budemo dio ove smotre. Imamo u planu da okupio reprezentativce prije polaska u Grčku kako bismo obavili barem dva treninga. U dogovoru sa predsjednikom Marinkom Umičevićem na put bismo krenuli 26. decembra iz Bijeljine. Moram istaći da nam je u Solunu šef Predstavništva Republike Srpske gospođa Jelena Jovanović Athanasiou obezbijedila spavanje sa doručkom za tri dana. Osim takmičarskog dijela planirano je da posjetimo Predstavništvo Republike Srpske kao i groblje 'Zejtilnik'", istakao je Miljković.

Selektor RS Nemanja Dmitrović uskoro će odrediti spisak od 16 igrača koji će igrati na turniru u Solunu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC