• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Gdje nam je bezobrazluk?!" Milosavljev digao glas poslije kiksa: Isfoliraj, padni, tako se to radi!

Autor Dragan Šutvić

Dejan Milosavljev je imao šta da kaže nakon neriješenog rezultata reprezentacije Srbije na meču sa Islandom na startu Evropskog prvenstva u rukometu.

 srbija island rukomet izjave  Izvor: TV Arena sport/screenshot

Au, šta se desilo Srbiji! Odigrali su "orlovi" meč za pamćenje, bili mnogo, mnogo bolji od Islanda, nakon prvog poluvremena  uspjeli da pregaze rivala i onda sve prosuli za 28 sekundi! Na dva minuta do kraja vodili su 27:24, a na kraju pogotkom iz kontre na pet sekundi do kraja meča izgubili dva boda! Posle meča jedan od prvih koji je analizirao ovaj meč bio je Dejan Milosavljev, inače sjajan sa devet odbrana.

"Ja sam vidio sa gola da sam morao da dam dodatnu injekciju do kraja, žao mi je što nisam tehnički neke stvari odradio kako treba, što sam ispustio neke lopte. Nisu oni nas nadigrali i opet mislim da su nam pravili probleme u jedan na jedan igri", rekao je Milosavljev.

Na konstataciju da je Srbija na ovom meču izgledala kao "velika sila", imao je primjedbe srpski golman. "Mislim da je Srbija izgledala kao velika sila... Mislim da nam fali malo lucidnosti i bezobrazluka. Mislim da se u ovakvim situacijama tu malo padne, isfolira se grč... Mislim da je trebalo tako da uzmemo tih 10-15 sekundi. Ali to nam je opomena da nemamo prava ni za jednu grešku", naglasio je on.

Selektor Srbije Antonio Đerona je mogao da bude zadovoljan sa 58 minuta igre, ali ne i sa posljednja dva...

"Pričao sam u posljednjem minutu igračima da su uradili fantastičan posao 60 minuta, ali odluke koje smo donosili u posljednja dva minuta nisu bile dovoljno dobre. Imamo čime da budemo zadovoljni i čemu da se nadamo, I dalje je sve u našim rukama i to je ono čemu možemo da budemo zadovoljni", rekao je on.

Jedan od igrača koji su najviše griješili na ovom meču bio je Lazar Kukić. Srednji bek Srbije je prodao dosta lopti, a istakao je Milosavljeva i odbranu kao najbolji dio tima na ovom meču.

"Složio bih se da smo imali dosta grešaka i pad koncentracije, takva je utakmica sa dosta duela, fizički zahtjevna. Odbrana je bila perfektna sa Dekijem na golu. Na kraju smo morali da sačuvamo ta tri gola prednosti. Na kraju smo nezrelo malo postupili, ali mislim da su pred nama dva finala. Šta je tu je, idemo da se odmorimo iako smo malo nezrelo sada odigrali na kraju. Možemo i moramo da se odmorimo, po ko zna koji put smo pokazali da možemo da igramo sa svjetskim ekipama i igračima. Vjerujem u ovu ekipu, spremićemo se što je bolje moguće za sljedeću utakmicu", naglasio je on. 

Pogledajte

00:39
RUKOMET Srbija ispustila pobedu protiv Islanda
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Pogledajte

02:16
Antonio Đerona
Izvor: RSS
Izvor: RSS

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC