• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zverev preživio četiri sata drame u Melburnu!

Autor Dragan Šutvić

Iako ovih dana više misli o sudskom postupku nego o tenisu, Zverev bilježi dobre rezultate u Melburnu.

 Zverev u četvrtfinalu Australijan opena  Izvor: William WEST / AFP / Profimedia

Saša Zverev obezbedio je plasman u četvrtfinale Australijan opena pobjedom nad britanskim igračem Kameronom Norijem, ali mnogo teže nego što je to želio - 3:2 (7:5, 3:6, 6:3, 4:6, 7:6). Morao je Zverev da provede preko četiri sata na terenu i da odigra čak i taj-brejk u petom setu kako bi dobio priliku da među osmoricom najboljih tenisera sačeka Karlosa Alkaraza ili Miomira Kecmanovića.

Zverev je vodio 1:0 i 2:1 u setovima, ali se Nori dva puta vraćao u meč. Nije Britanac odustajao ni u petom setu, kada je uspio da izbori taj-brejk i tako dodatno namuči šestog nosioca na ovogodišnjem Australijan openu. Ipak, njemački teniser uspio je da "preživi" meč osmine finala i to u vrlo delikatnom trenutku karijere, kada nema mogućnost da razmišlja samo o tenisu.

Saša će uskoro morati da se pojavi na sudu zbog optužbi da je fizički zlostavljao bivšu djevojku, a ta tema veoma je bolna. Njemačkog tenisera nekoliko puta su probali da isprovociraju, ali se on brecnuo, a zatim pričao o tenisu - kao da ne želi da se vraća na optužbe koje ga prate već nekoliko godina. Bilo je čak i onih koji su pitali da li bi Zverev trebalo da učestvuje na turnirima dok traje postupak protiv njega, što je dodatno iznerviralo njemačkog tenisera ruskog porijekla!

Na ovogodišnjem Australijan openu Zverev je već imao problema sa maratonskim mečevima, a nakon jednog od njih bjesnio je na konferenciji jer su pitanja bila usmjerena ka njegovom privatnom životu. Novinare nije zanimala njegova karijera, upravo završen meč ili nastavak turnira već samo suđenje, koje je jedna od glavnih tema u Melburnu. Sigurno će o njemu biti riječi i narednih dana, pošto Aleksander Zverev ostaje u Australiji nakon plasmana u četvrtfinale.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC