• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković ne smije da mi se približi! Lijepa Barbara stala pored Novaka, pa ga uhvatila za ruku: "Nemoj da mi bježiš"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Barbara Šet i Novak Đoković imali su zanimljiv intervju poslije pobjede Srbina protiv Tejlora Frica.

 Novak Đoković izjava poslije plasmana u polufinale Australijan opena Izvor: Eurosport 1/printscreen

Novak Đoković prošao je u polufinale Australijan opena i onda je pravio šou pred kamerama. Prvo sa Nikom Kirjosom, a onda sa Barbarom Šet. Stao je pored prelepe voditeljke i analizirao dešavanja sa terena.

Sve je počelo sa njenom rečenicom koja je nasmijala sve. "Ne želi da mi se približi previše jer je znojav, ne smijem da mu dam mikrofon, uzeće mi ga", počela je Barbara izlaganje i onda su počeli da se smiju i svi koji su bili u studiju, pa i Đoković koji je stajao pored.

Srbin je pobijedio Tejlora Frica poslije četiri seta igre, a prvi gem trajao je čak 16 minuta. "Bio je jedan od najdužih gemova koje sam ikada igrao, bilo je baš vruće na terenu. Najtopliji dan u godini. Tejlor je izašao sa jasnim planom, pritiskao me sa osnovne linije, tjerao me je da trčim, stalno sam bio u zaostatku, još kada dobro servira. Mučio sam se i fizički i mentalno, kako god. U trećem sam dobro počeo, sunce je zašlo, temperatura je pala i bilo je lakše za igru."

Polako je Tejlora stizao umor što se vidjelo u trećem i četvrtom setu. Tako je Barbara podsjetila na čuvenu izjavu Endija Rodika "da ti Novak prvo uzima noge, tijelo, pa dušu".

"Ne znam da li bih se složio sa tim, uzeo sam mu noge, mada je i on moje, mnogo sam trčao. Moja realizacija brejk lopti nije bila dobra, posebno u drugom setu, imao sam mnogo brejk šansi, njegovi drugi servisi, riterni, nalazio je rješenja. Morao sam da mu čestitam i da nastavim dalje. Ostao sam smiren u trećem setu."

Slao je Novak poljupce Kirjosu u prvom setu, pa su onda odradili i intervju na terenu, a Barbara je na kratko prekinula Novaka i dobacila mu "da joj ne bježi".

"Da, mislim i ja da je bio nervozan, bio mu je prvi intervju. Radi odličan posao, daje nešto novo našem sportu, kako sa reketom tako i u ulozi komentatora. Naravno, volim tebe, Matsa Vilandera, Džima Kurijera, Tima Henmana. On je važio za kontroverznu ličnost, jer uvijek kaže ono što misli. Lijepo je bilo vidjeti ga na terenu."

Za kraj je Barbara pitala Novaka da li zna šta se desi kada on ode u polufinale Australijan opena. "Prođem u finale", odgovorio je Novak koji u polufinalima ima skor 11/11 u Melburnu.

Tada ga je ona uhvatila za ruku i podigla je uvis i dodala "i onda osvojiš turnir."

"Moram da ostanem skroman. Samopouzdanje je tu, ali biće sve teže u nastavku. Moram da se spremam za to", zaključio je Đoković. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC