• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šta da gledam, je**te!" Novak poludio na Ivaniševića! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Nervozni Novak Đoković je pobjesnio jer nije mogao da pronađe šta mu je bilo potrebno u torbi, a njegov tim mu nije pomogao.

 Đoković tražio so vikao na Ivaniševića  Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković natjeran je danas da igra u dnevnom terminu na Australijan openu protiv Tejlora Frica i to na najtopliji dan od početka turnira. Kao da to nije bilo dovoljno, pa je meč protiv Amerikanca kasnio dva sata zbog previda organizatora, tako da je nervozan izašao na teren "Rod Lejver arene".

Igrao je dobro protiv Frica u prvom setu, stvarao brejk šanse i nije uspijevao da ih materijalizuje, što ga je posebno frustriralo, dok je i jaka temperatura uzela svog maha. Uoči 12. gema prvog seta sjeo je na svoju klupu i djelovao je prilično bijesno dok je "kopao" po torbi i tražio je potrebnu hranu, piće i vitamine koje mu je spremio njegov tim, međutim nije uspio i zbog toga se tek onda posebno iznervirao na Gorana Ivaniševića.

Ako smo dobro čuli, Đoković je tražio "so", odnosno elektrolite koji obično pomažu teniserima u takvim uslovima, ali ga niko od njegovog tima nije gledao u tom trenutku. Zato je morao da viče, na šta je Ivanišević dobacio da je "stavio u torbu sa strane". Tražio je potom od svog tima da ga gleda, pa je trener dobacio: "Šta da gledam, je**te, sve sam ti stavio!".

Pogledajte kako je izgledao ovaj simpatičan trenutak:


Brzo je ovo dalo potrebnu energiju Đokoviću koji je potom na svoj servis-gem uspio da spase dvije set-lopte za Frica, a zatim i da ga potpuno slomi u taj-brejku u kome je zaigrao najbolji tenis od početka turnira. Bio je nezadrživ i dobio je 7:3, a nadamo se da će ga ovo malo opustiti u nastavku i da neće biti toliko napet.

Jasno je ipak i da ima razloga za tako nešto, prije svega zbog organizatora Australijan opena koji su htjeli da ugode Amerikancima i njihovog tenisera stave u termin koji im odgovara. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC