• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković čekao dva sata, izašao je ljut na teren! (FOTO)

Autor Dragan Šutvić

Izraz lica Novaka Đokovića po izlasku na teren sve govori. Ljut je bio zbog odluke organizatora.

 Zašto je meč Đoković Fric kasnio dva sata Izvor: Eurosport 1/printscreen

Novak Đoković dobio je "kosku" od organizatora pošto je drugi put zaredom na Australijan openu odlučeno da svoj meč igra u dnevnom programu, ali ne samo to. Iako je prvobitno bilo planirano da će Đoković na teren oko 14.30 po lokalnom vremenu, odnosno 4.30 ujutru u Srbiji, to se nije dogodilo pa je više od dva sata najbolji teniser svijeta čekao na svoj red zbog loše procjene!

O čemu se radi? Zbog jednog od najdužih WTA mečeva ikada na Australijan openu između Koko Gof i Marte Kostjuk, koje su na terenu provele tri sata i sedam minuta, Đoković je morao da čeka na svoj red i tek oko 16.30 po lokalnom vremenu (6.30 po našem) izašao je na teren protiv Tejlora Frica.

Ne samo da je Đoković bio prvobitno ljut što mora da igra u dnevnom terminu, nego i zbog toga što je meč kasnio tako da je na najjačem suncu izašao na teren jer je termometar pokazivao 30 stepeni Celzijusa. Izraz lica sve govori:

Vidjećemo koliko će ovaj nimalo beznačajan detalj uticati na Đokovića i njegovo raspoloženje, ali svakako će najveća borba biti sa vrućinom u Melburnu jer je sudija odmah obavijestila tenisere da na svojim klupama imaju rashladne uređaje koje mogu da koriste u svakoj pauzi. Ipak, nadamo se da će temperatura prije svega uskoro pasti i da će u mnogo boljim uslovima Nole morati na teren, kao i da nervoza zbog "čekićanja" dva sata u teretani neće uticati na njega.

Podsjetimo, Đoković je prethodno igrao u dnevnom terminu i protiv Adrijana Manarina kada je odigrao spektakularno i u prva dva seta nije izgubio ni gem, dok je potom sklonio nogu s gasa i opet lako dobio rivala.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC