• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je broj 2.195 koban za Đokovića? Zvuči nevjerovatno, ali ima veze i sa Alkarazom i Sinerom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ovo je zaista neočekivan podatak...

 Janik Siner i Karlos Alkaraz prekinuli niz Novaka Đokovića od 2195 dana bez poraza Izvor: Profimedia/IMAGO / imago sportfotodienst

Novak Đoković i Karlos Alkaraz završili su takmičenje na Australijan openu. Prvi reket svijeta izgubio je u polufinalu od Janika Sinera, a drugi igrač planete je u četvrtfinalu poražen od Aleksandera Zvereva. Njih trojicu vezuje i jedan zanimljiv broj - 2.195.

Na prvi pogled djeluje zbunjujuće i potpuno nejasno kakva je njihova veza, ali je objašnjenje brzo stiglo. Naime, Španac i Italijan prekinuli su nestvaran niz srpskog asa koji je trajao upravo 2.195 dana na dva različita grend slema. Na Vimbldonu i Australijan openu.

Prošle godine, 16. jula, Alkaraz je u finalu pobijedio Novaka i prekinuo njegov niz u Londonu koji je trajao baš toliko, 2.195 dana. Isto toliko trajao je i niz u Melburnu koji je danas, 26. januara, prekinuo Siner. Ko bi rekao da će jedan broj da poveže njih trojicu i da će da bude na kraju koban za Srbina.

Zna i on da nije bio ni blizu onoga što zna i umije. "Tokom cijelog turnira nisam bio blizu svog najboljeg nivoa, možda samo protiv Manarina. Nisam igrao kao što inače igram. Nisam se osjećao svoj na svome u Australiji kao što je inače slučaj. Očekujem najviše od sebe uvijek. Nije bilo suđeno", rekao je Đoković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC