• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novače, igrao si kao da imaš 36 godina!" Đokovića provocirali vruće glave, ovako je odgovorio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Jedan novinar je ocijenio da je Novak Đoković "konačno igrao kao teniser svojih godina". Evo šta je Srbin odgovorio na to...

 Novinar rekao Novaku Đokoviću da igra kao da ima 36 godina Izvor: Eurosport/Screenshot

Novak Đoković doživio je prvi poraz na Australijan openu još od 2018. godine, pošto je protiv Janika Sinera odigrao jedan od svojih najslabijih mečeva na grend slem turnirima. Nije ličio na sebe Đoković, osvojio je samo tri gema u prva dva seta, a čak ni nakon što je uspio da spase meč-loptu i smanji rezultat, nije poremetio Janika Sinera koji je došao sa "provjerenim" receptom na meč protiv najboljeg svih vremena.

Očekivano, razočaran je bio Đoković poslije meča, rekao je da je "šokiran nivoom tenisa u prva dva seta", kazao je da mu je glava "još vruća", da bi ga potom sačekalo pitanje o "kraju ere" koje bez ikakve sumnje sada već može da se označi i kao provokacija. Poteže se svaki put kada Đoković doživi poraz, a još je prvi na svetu: 

"Novače, rekao si da se tokom cijelog turnira nisi osjećao najbolje, sada imaš 36 godina, pa da li sada imaš osjećaj da konačno igraš kao teniser svojih godina i da li je ova nova generacija sada na tvom nivou ili je to samo jedan turnir?"

Nije se Novak Đoković posebno "potresao" zbog ovih riječi, samo se nasmijao i odgovorio:

"Hajde da vidimo... I dalje imam visoka očekivanja za druge grend slemove, Olimpijske igre, kao i svaki drugi turnir na kome budem igrao. Ovo je samo početak sezone", kazao je srpski teniser i objasnio da se ipak u ovakvoj situaciji nije nalazio, ali da je i to jedno iskustvo koje će mu pomoći da se usavrši.

"Nisam navikao na ovaj osjećaj. Mislim, za mene je bilo stvarno sjajno što sam većinu svojih sezona počinjao tako što sam osvajao grend slem i nisam nikada gubio u polufinalima i finalima Australijan opena. Tako da, sada je drugačije, ali to je što je. Vidjećemo, ne znam, ovaj turnir, kao što ste rekli, nije bio na mom nivou, odnosno nisam igrao na nivou na kome obično od sebe očekujem da igram, ali to ne mora nužno i da znači da je početak kraja, kao što neki vole da kažu. Vidjećemo šta će se dešavati u nastavku sezone", naglasio je Đoković.

Pročitajte i šta je Novak Đoković rekao o narednim nastupima na Australijan openu, čime je posebno zabrinuo navijače, pošto je djelovalo kao da postoje stvari oko kojih se premišlja. 

Možda će vas zanimati

nije poremetio Janika Sinera koji je došao sa "proverenim" receptom

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC