• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PONIŠTAVA SE POLUFINALE EURA!? Nezapamćeni skandal, u ponoć pokrenuta istraga zbog ovog detalja! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Gol Elaima Prandija biće zapamćen - kao najljepši, ali i najkontroverzniji na ovom Euru!

 EHF istraga o polufinalu Francuska - Švedska Izvor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kakav skandal na Evropskom prvenstvu! Vidjeli smo nevjerovatan meč prvog polufinala između Švedske i Francuske, a sada čekamo da vidimo da li će možda meč biti poništen! Najpoznatiji rukometni novinar na svetu Rasmus Bojsen javio je da je danski TV2 sport dobio informaciju kako se Švedska zvanično žalila EHF-u. 

Razlog za to je pogodak Elaima Prandija u posljednjoj sekundi regularnog dijela meča kojim je izboren produžetak i kojim je ekipa Francuske uspjela na kraju kroz dodatnih 10 minuta da se domogne borbe za zlato, O čemu se radi? 

Na isteku vremena je suđen deveterac za Francusku i kao najubojitiji šuter ekipe izveo ga je Elaim Prandi. Međutim Šveđani smatraju da je povrijedio osnovna rukometna pravila, a da to sudijski dvojac Nikolov-Načevski iz Makedonije nije primijetio. Pogledajte ovaj pogodak: 

Dakle Šveđani smatraju da je Prandi pomjerao stajnu nogu tokom izvođenja šuta i da je tako prestupio. Njemu jeste jedna noga bila u kontaktu sa podlogom u trenutku kada je izbacio loptu iz ruke, ali je defintiivno pomjerio i nju. Jedan od sudija bio je tik pored njega i nije vidio ništa sporno, a ni Šveđani se nisu bunili tokom meča.

"Gol u zadnjoj sekundi? To je dio mog posla. Osjećao sam da je nemoguće danas da izgubimo", rekao je Prandi nakon utakmice, a vidjećemo da li će tako ostati i u subotu. Finale je zakazano za nedjelju od 17:45, a ostaje da se vidi na koji će način EHF odgovoriti na pritužbu Švedske. Pogledajte i video ovog gola:

"Primili smo protest Rukometnog saveza Švedske zbog krajnjeg momenta regularnog dijela meča Švedska - Francuska u polufinalu. Sada se bavimo time i zbog toga EHF neće dalje komentarisati ovaj slučaj. Dostavićemo sve nove informacije blagovremeno", navodi se u najnovijem obraćanju EHF-a. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC