• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Medvedev nestao u finalu pa poručio - Nije gotovo! Okrenuo se Sineru i rekao: Biće ovoga još, nije posljednji put

Danil Medvedev je poslije još jednog izgubljenog finala u Australiji smogao snage da pohvali rivala i da najavi još bolje dane za sebe u nastavku karijere.

 Danil Medvedev nakon poraza od Sinera Izvor: Eurosport/Screenshot

Danil Medvedev nije uspio! Nakon što je u finalima 2021. i 2022. godine izgubio od Novaka Đokovića i Rafaela Nadala sada je od Rusa bolji bio Janik Siner. Uspio je da uzme prva dva seta, ali ga je onda Italijan okrenuo i poslije 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3 opet je Medvedev ostao "kratak" za trofej. 

Odmah poslije dramatičnog poraza on je pohvalio svog rivala, čestitao mu i naglsio da vjeruje da će tek sada Siner osvajati najveće trofeje. Juriće zajedno sa njim Novaka Đokovića na vrhu ATP liste, a da bi došao do vrha moraće da bude bolji u ovakvim mečevima Danil. 

"Hvala ljudi prvo želim da čestitam Janiku, zaslužio je ovu pobjedu. Imaćemo još turnira i borbi, nadam se da ovo nije tvoj posljednji grend slem a ja ću se truditi da sljedeće godine budem bolji. Tri puta sam poražen u finalima", počeo je Medvedev.

Zahvalio se treći reket svijeta svom timu i svima koji su ga podržavali, a obećao je svojim navijačima da će naredne godine biti još bolji i da će probati da dođe do titule. 

"Želim da zahvalim svom timu koji me stalno gura, hvala vam puno na podršci. Hvala svima koji su takođe gledali ovaj meč. Možda večeras nisam mogao da uspijem, ali zbog vas ću se truditi da uspijem, Ovo su nevjerovatne dvije nedjelje, iako sam izgubio u finalu. Moraću da se trudim još više ali sam svakako potrudim da to bude bolje", dodao je Medvedev. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC