• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Idol Novaka Đokovića više ne liči na sebe! Slavnog tenisera nisu prepoznali na ulici - isplivale fotografije

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Đoković je sanjao da osvaja kao on. A onda ga je nadmašio.

 Pit Sampras više ne liči na sebe Izvor: London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Legendarni američki teniser Pit Sampras uslikan je krajem januara u Beverli Hilsu i mnogi ga nisu prepoznali. Nekadašnji "Broj 1" i idol Novaka Đokovića nosio je kafe u posjeti jednom šoping-molu u tom dijelu Kalifornije, a mnogi ljubitelji tenisera ga nisu prepoznali.

Pit Sampras jedan je od najvećih tenisera svih vremena, igrao je od 1988. do 2002. godine i završio je karijeru sa 14 grend slem titula. Bio je rekorder i vjerovatno najvećih ikad do pojave čuvene trojke, Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer.

Sampras je osvojio čak sedam puta Vimbldon, dva puta Auistralijan open i pet titula US opena. Ukupno ima 64 trofeja na turnirima ATP tura. Bio je prvi teniser svijeta šest uzastopnih godina, od 1993. do 1998, a nadimak mu je bio "Pištolj Pit", zbog preciznog i snažnog servisa, mada bi bilo pogrešno njegovu raznovrsnu igru svjesti samo na sjajni servis.

Jedan od najvećih američkih sportista svih vremena nekoliko puta je bio u društvu Novaka Đokovića u javnosti, a 2019. na Indijan Velsu su dijelili teren. Novak se ovog proljeća vraća na taj turnir prvi put od tog proljeća.

Sampras je tokom prošle jeseni javno saopštio da je njegova supruga teško bolesna i da zajedno prolaze kroz komplikovan period. Novak je prvi put sreo Samprasa 2011. godine i to je podijelio na svojim društvenim mrežama.

"Ovo je prvi put da sam lično upoznao Pita i imao priliku da pričam sa njim. Ovo je jedna od mojih omiljenih slika i ima posebno mjesto u mojoj kolekciji. Pit je bio moj idol još od malih nogu. Tada sam sanjao da i ja jednog dana podignem vimbldonski pehar kao i on... Ko zna, možda mi se jednom ostvari taj dječački san! Radim na tome :)", govorio je Novak.

A onda je počeo da osvaja i osvaja Vimbldon... I stigao je Samprasa, sa sedam titula, dok je ispred njih samo Rodžer Federer, sa osam.

Pogledajte kako je Sampras izgledao nekad, a kako sada izgleda:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC