• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijač pitao Novakovu drugaricu da se skine gola: Arina objavila poruku, pa ga ponizila fotografijom!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Arina Sabalenka zna kako da izađe na kraj sa napornim muškarcima.

 Navijač pitao Arinu Sabalenku da se skine gola Izvor: Instagram/sabalenka_aryna

Nezvanično najbolja teniserka svijeta Arina Sabalenka pozvala je svoje pratioce na Instagramu da joj postave pitanja na koja će odgovoriti i tako "ubiti" vrijeme, a jedan od njenih navijača je to zloupotrijebio. Poslao joj je pitanje da li može da objavi "vruću" fotografiju, misleći da će se Bjeloruskinja eto tako skinuti samo za njega (!?), na šta je ona odgovorila fotografijom, ali ne onakvom kakvu je očekivao.

Sabalenka se nasmijala i pokazala srednji prst tom navijaču, napisavši: "Da li je ovo dovoljno vruće!?", što je posebno nasmijalo ostale njene pratioce. Na šarmantan način je pokazala navijaču da je to što je napisao nekulturno, mada će biti i onih koji će reći da je pretjerala sa reakcijom i da teniserki ne priliči da takve poruke šalje navijačima.


Sabalenka je inače druga teniserka svijeta i zaostaje za prvoplasiranom Igom Švjontek 1.405 bodova, međutim ako na američkoj turneji bude igrala kao na Australijan openu, pitanje je trenutka kada će skočiti na prvu poziciju. Posjeduje apsolutno kvalitet za to, a dobro znamo i da je mnogo toga naučila od Novaka Đokovića.

Često se njih dvoje druže na turnirima, pa je priznala da se na Noleta ugledala tokom Australijan opena: "Kada imate uspjeha postajete konzervativni. To je nešto na šta se oslanjate, što ste naučili, na čemu ste radili. A onda se stvari promijene. Fizička strana sporta se promijeni, promijene se podloge, igrači, stil igre. Ako imate otvoren um u stanju ste da upijete objektivne kritike napredovaćete. Sa starom igrom bih pobijedila 90 odsto rivala, ali tu je tih 10 odsto koji dolaze u kasnijim dijelovima turnira. Šta mi je potrebno da njih pobijedim?", rekla je nedavno Sabalenka.

(MONDO - M.V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC