• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FOTO: Nole bez obezbjeđenja sa 100+ studenata!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Pogledajte nevjerovatne scene na treningu Novaka Đokovića gdje je stotine studenata htjelo fotografiju sa najboljim svih vremena.

 Novak sa stotinama studenata na čuvenom UCLA Izvor: Profimedia/IMAGO

Srpski teniser Novak Đoković već neko vrijeme je u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se sprema za Indijan vels koji počinje 6. marta, međutim iskoristio je vrijeme i da radi neke zanimljive stvari. Tako je Nole sada trenirao na tri sata vožnje od Indijan velsa, na terenima Univerziteta Kalifornija (čuveni UCLA), gdje je iznenadio studente. Na kraju su skoro popunili potpuno tribine kako bi vidjeli majstora na delu, što je već bilo dovoljno impresivno vidjeti za jedan običan trening.

Ali, tu nije bio kraj. Kada se trening završio, ogroman broj njih utrčao je na teren u želji da se fotografiše sa Đokovićem, a nigdje nije bilo obezbjeđenja. A i šta će mu, Nole ga nije tražio, bez pogovora je pristao da se fotografiše sa studentima koji su tako dobili uspomenu za cijeli život. Pogledajte kako je to izgledalo:


A dobra vijest je i da Novak Đoković deluje kao da je u formi, iako zvaničan meč nije odigrao još od onog bolnog januarskog dana u polufinalu Australijan opena kada ga je nadigrao Janik Siner. Sada se vraća na Indijan vels gdje ga pet godina nismo gledali, a gdje hoće da osvoji šesti pehar.


Podsjetimo, Novak Đoković je prethodno u Los Anđelesu gledao meč Galaksija i Intera iz Majamija i to u društvu Vlade Divca, a stigao je da se pozdravi sa Leom Mesijem i Dejanom Joveljićem.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC