• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nekad najveći biser Zvezde, sad konačno u reprezentaciji: O ovome maštam, biću nova energija "orlova"!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekada je bio najveći biser Crvene zvezde, a poslije sjajnih igara u mađarskom Čurgu dobio je poziv u nacionalni tim.

 Aleksa Tufegdžić u reprezentaciji Srbije Izvor: MN PRESS

Sa novim selektorom stigli su i neki novi reprezentativci, pa će tako u mečevima sa Poljskom 14. i 18. marta za nacionalni tim Srbije debitovati Marko Nikolić i Aleksa Tufegdžić na krilnim pozicijama.

Poslije dobrih igara u Kopru i Krki u Sloveniji Nikolić je dobio šansu da zaigra na lijevom krilu, dok je Aleksa Tufegdžić nekada jedan od najmlađih debitanata u istoriji Crvene zvezde poslije sjajne sezone u Mađarskoj dobio poziv.

"Osjećaj je nestvaran! Ponosan sam i srećan što sam ovdje. Velika mi je čast da treniram sa ovim momcima. Selektor je odabrao da budem na užem spisku čime mi je ostvaren moj najveći san. Porodica nije svjesna još uvijek, a pomalo nisam ni ja, da sam baš ovdje, međutim kako potičem iz rukometne porodice, nekako mislim da sam nastavio tradiciju dobrih rezultata. Mislim da imam šta da pružim ovom timu, posebno jer vjerujem da mogu da donesem mnogo i u odbrani i u napadu, a na sve to sam vrlo uporan i tvrdoglav, ne priznajem ništa ispod 100% davanja sebe", istakao je Marko Nikolić.

Izvor: MN PRESS

Na desnom krilu poslije povrede Vukašina Vorkapića u tim se vratio Darko Đukić koji u posljednje vrijeme u Vardaru više igra na mjestu beka, a tu je i Aleksa Tufegdžić koga pamtimo iz seniorskog tima Crvene zvezde u jako mladom dobu.

"Jako mi je drago da je selektor u meni vidio novu energiju za sastav reprezentacije i nekom možda novom sistemu. Malo vremena ćemo imati za uigravanje, zato svi moramo što prije da se adaptiramo na zahtjeve. Bolji osjećaj od ovog ne postoji, o ovome maštam od kada sam počeo da igram rukomet. Privilegija mi je što sam član reprezentacije i čast mi je da dijelim teren sa ovim momcima", naglasio je on. 

(MONDO, N. L.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC