• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković pokazao kakav je košarkaški majstor (VIDEO)

Novak Đoković se dobro snalazi i sa košarkaškom loptom.

 Novak Đoković se snalazi i sa košarkaškom loptom Izvor: Twitter/travel__Sports/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković gledao je u Los Anđelesu meč između Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa, a na kraju susreta družio se sa Stefom Karijem. Košarkaš koji je svoj tim odveo do pobjede razmijenio je dres za reket sa srpskim sportistom, koji je daleko od očiju javnosti pokazao kakvim još talentom raspolaže.

Snimak koji kruži društvenim mrežama pokazuje kako Novak Đoković negdje u hodnicima dvorane koju koriste Lejkersi, u odijelu i nimalo zagrijan za to, izvodi košarkaške driblinge. Dva puta je najbolji srpski sportista promjenom kroz noge prebacio loptu iz jedne u drugu ruku, a kamere su zabilježile taj detalj. Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, Novak Đoković je poslije pet godina otišao u SAD na proljećnu turneju na betonu, ali ona nije dugo potrajala. Na terenu je proveo manje od četiri sata, izgubio je drugi meč u Indijan Velsu i zatim javio da neće nastupiti ni u Majamiju kako bi se pripremio za evropsku sezonu i šljaku.

Tokom boravka u Americi, Đoković je imao mnogo vrijeme za aktivnosti van terena. Nakon što je zajedno sa Rafaelom Nadalom doputovao u Kaliforniju išao je da gleda okršaj Dejana Joveljića i Lionela Mesija u MLS. Kasnije se našao i na košarkaškoj utakmici Lejkersa i Denver Nagetsa, gdje se srdačno pozdravio sa Nikolom Jokićem. Tokom američke turneje društvo mu je bio Vlade Divac, koji je takođe rado viđen gost na NBA mečevima.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mu

što nije otišao na turnir kakav i igrao, boji se da opet ne izgubi od nekog levata

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC