• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak opet otišao na NBA - razmijenio poklon sa Stefom Karijem: Najbolji trojkaš oduševljen zbog Đokovića

Novak se odlično provodi u SAD, iako nije bio uspješan na teniskom turniru u Indijan Velsu.

 Đoković razmijenio poklone sa Karijem Izvor: Twitter/warriors/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ipak nije zabilježio impresivne rezultate na prolećnoj američkoj turneji - na Indijan Velsu ispao je u trećem kolu, odnosno izgubio je drugi meč koji je igrao, a zatim donio odluku da ne nastupi u Majamiju. Dok turnir u Kaliforniji i dalje traje, Đoković je iskoristio priliku da uživa u Los Anđelesu.

Nakon što je prije nekoliko dana gledao obračun Nikole Jokića i Lebrona Džejmsa, najbolji srpski košarkaš našao se na još jednoj NBA utakmici. Ovog puta je to bio meč Los Anđeles Lejkersa i Golden Stejt Voriorsa, a posebno zanimljiv bio je susret sa Stefom Karijem nakon meča.. Dvojica slavnih sportista srdačno su se pozdravili, a zatim i razmijenili poklone.

Novak Đoković je od američkog košarkaša dobio potpisan dres sa brojem 30, u kakvoj najbolji trojkaš svih vremena igra, dok je on potpisao reket i uručio ga beku Voriorsa. Po osmijesima bi se reklo da su obojica sportista uživa u ovom kratkom druženju. Pogledajte kako je izgledao susret dvojice izuzetno popularnih sportista:

Prvi teniser ATP liste dobro je izabrao kada je birao koji košarkaški meč želi da gleda. Dok su Lejkersi i Voriorsi igrali pred njegovim očima mogao je da uživa, jer je ovo bila izuzetno efikasna utakmica. Gosti iz San Franciska pobijedili su (128:121) Lebrona i njegovu ekipu.

Iskusni Lebron Džejms bio je najefikasniji igrač meča sa 40 postignutih poena, dok je na drugoj strani terena Stef Kari postigao 31 poen. Najveću pomoć imao je u vidu Kleja Tompsona sa 26 odnosno Džonatana Kuminge sa 23 poena. Isto toliko postigao je Dianđelo Rasel, drugi najefikasniji igrač Lejkersa na ovom meču Pogledajte najbolje trenutke utakmice:

Meč gledao i Novak Đoković.
Izvor: Youtube/Free Dawkins

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

mu

što nije otišao na turnir kakav i igrao, boji se da opet ne izgubi od nekog levata

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC