• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečko Arine Sabalenke pronađen mrtav! Bivši bjeloruski hokejaš preminuo u 43. godini

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Strašna tragedija u Majamiju gdje je preminuo bivši sportista i dečko teniserke Arine Sabalenke.

 preminuo decko arine sabalenke hokejas konstantin koltsov Izvor: Instagram/sabalenka_aryna

Bjeloruski hokejaš Konstantin Koltsov, koji je inače dugogodišnji partner slavne teniserke Arine Sabalenke, pronađen je mrtav u ponedjeljak u Majamiju. Njegovu smrt potvrdio je hokejaški klub Salavat Julajev u kome je ostavio dubok trag, nakon što su se prvo u bjeloruskim medijima pojavile spekulacije o tragediji. Teniserka se za sada nije oglašavala na ovu temu, što je sasvim razumljivo pošto je Koltsov iznenada preminuo.

"Sa dubokom tugom vas obavještavamo da je preminuo trener Salavata Julajeva Konstantin Kolcov. Bio je jaka i vesela osoba, voljeli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Zauvijek je ispisao istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup u sastavu Salavata Julajeva i odlično je odradio posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava saučešće porodici i prijateljima", navodi se u Telegram objavi bjeloruskog hokejaškog kluba koji je prvi potvrdio ove tragične vijesti o treneru.

Koltsov je inače imao samo 42 godine i Sabalenku je pratio na turneji u Americi, gdje je trebalo da nastupi na mastersu u Majamiju od koga će sasvim sigurno odustati. Njih dvoje su godinama bili u vezi i bio je uz nju u vrijeme najvećih uspeha, a nerijetko je isticala koliko je važan za nju.


Druga teniserka svijeta i aktuelna šampionka Australijan opena ne tako davno ostala je bez oca, a upravo je titulu u Melburnu posvetila njemu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC