• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ubio se dečko Arine Sabalenke!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Strašne vesti prenose mediji iz Belorusije o smrti bivšeg sportiste Konstantina Koltsova.

 Dečko Arine Sabalenke se ubio Izvor: mondo.ba

Nekadašnji bjeloruski hokejaš Konstantin Koltsov pronađen je mrtav, a novi detalji medija iz njegove rodne zemlje otkrivaju da je dugogodišnji dečko slavne teniserke Arine Sabalenke izvršio samoubistvo!

Iako je ranije u toku dana preneseno da je Koltsov preminuo zbog tromboembolija pluća, preciznije "krvnog ugruška" koji se odvojio i putovao kroz krvotok, novi detalji do kojih su stigli mediji u Bjelorusiji otkrivaju drugu stranu priče. Navodno, policija u Majamiju smrt nekadašnjeg sportiste i dugogodišnjeg partnera trofejne teniserke karakterišu kao samoubistvo.

Navodno, Konstantin Koltsov je skočio sa balkona hotelske sobe u Majamiju, gdje je Arina Sabalenka trebalo da nastupi na jednom od najprestižnijih turnira u sezoni. Beloruskinja je postavljena za drugu nositeljku turnira - u prvom kolu je slobodna, a u drugom je trebalo da se sastane sa pobjednicom meča Simona Halep - Paola Badosa.

Arina Sabalenka je trenutno druga teniserka planete, a svojevremeno je bila i prvoplasirana na WTA listi. već godinama je jedna od najboljih igračica na svijetu, što pokazuju i trofeji koje je osvojila - ima dvije titule sa Australijan opena, kao i još 12 pehara sa turnira. U dubl konkurenciji osvojila je Australijan i US open.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC