• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poznat uzrok smrti Sabalenkinog dečka! Sportista pronađen mrtav u Majamiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Dugogodišnji partner Arine Sabalenke preminuo je iznenada u Majamiju, a sada se pojavila informacija i o uzroku smrti.

 poznato od cega je preminuo decko arine sabalenke konstantin koltsov Izvor: Instagram/sabalenka_aryna

Bjeloruski hokejaš Konstantin Koltsov iznenada je preminuo u 43. godini dok je pratio svoju djevojku, slavnu teniserku Arinu Sabalenku, tokom turnira u Majamiju. Vijest je potvrdio hokejaški klub Salavat Julajev, dok su se sada pojavile nezvanične informacije i o uzroku smrti poznatog bjeloruskog sportiste.

Kako pišu bjeloruski mediji, u pitanju je tromboembolija pluća. Preciznije, jedan "krvni ugrušak" se odvojio i putovao kroz krvotok, napravivši štetu organima Koltsova i nažalost nije mu bilo spasa. Za sada nema nikakvih informacija da li je Koltsov prethodno imao neke zdravstvene probleme, dok svi čekaju i da se oglasi teniserka čiji život su nažalost obilježile tragedije, pošto je nedavno ostala i bez oca.

"Sa dubokom tugom vas obavještavamo da je preminuo trener Salavata Julajeva Konstantin Kolcov. Bio je jaka i vesela osoba, voljeli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Zauvijek je ispisao istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup u sastavu Salavata Julajeva i odlično je odradio posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava saučešće porodici i prijateljima", navodi se u Telegram objavi bjeloruskog hokejaškog kluba koji je prvi potvrdio ove tragične vijesti o treneru i nekadašnjem hokejašu.

Koltsov je inače dva puta predstavljao Bjelorusiju na Zimskim olimpijskim igrama, bio je sjajan hokejaš i potom trener, a navodno nije planirao da produži ugovor sa klubom. Sabalenka i Koltsov su se zabavljali oko tri godine, a bodrio ju je u Melburnu gdje je Bjeloruskinja osvojila Australijan open i posvetila ga pokojnom ocu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC