• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković ostaje u Americi! Srpski teniser ne dolazi u Moskvu da bodri Srbiju

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Stiglo je objašnjenje zašto Novak Đoković neće gledati meč Srbije i Rusije u Moskvi.

 novak djokovic ne dolazi u rusiju na mec srbije Izvor: CLIVE BRUNSKILL / Getty images / Profimedia

Fudbalske reprezenzacije Srbije i Rusije sastaće se 21. marta u Moskvi, a od ranije je već poznato da domaćini Rusi spremaju veliki spektakl. Biće to najveća utakmica koju je njihova reprezentacija odigrala od uvođenja sankcija zbog rata u Ukrajini, pa je tako spreman bogat kulturno-umjetnički program koji će pratiti samu fudbalsku predstavu.

Između ostalog, pozvan je bio i Novak Đoković, ali je srpski teniser ipak rekao "ne". To je potvrdio predsjednik Teniske federacije Rusije Šamil Tarpiškov, nakon što je direktor fudbalske reprezentacije Rusije Kiril Terešin potvrdio da je Đokoviću upućen poziv da dođe u Moskvu: "Iako je Đoković odustao od turnira u Majamiju, neće letjeti u Rusiju na fudbal. Nastavlja se turneja u Americi i mora da bude tamo, jednostavno nema smisla da leti kod nas", rekao je Tarpiščov, prenosi državna agencija Tas.

Pogledajte kako Novak Đoković uživa u Majamiju gdje je ostao uprkos tome što je "otkazao" učešće na turniru, nezadovoljan formom koju je pokazao u Indijan Velsu:

Meč između Srbije i Rusije počeće izvođenjem tradicionalne pjesme "Kaćuša" pred velikim brojem navijača. Poznato je i da će je otpjevati ruski pjevač srpskog porijekla Marko Radinović. Upravo bi izvođenje ove pjesme trebalo da dodatno uveća značaj same utakmice, a vjeruje se da će se Radinoviću sa tribina pridružiti i navijači dvaju reprezentacija.

Prema informacijama iz Rusije, uoči meča na VTB Areni (25.716 gledalaca) nastupiće i pjevač Grigorij Lens, a pozvane su i brojne značajne ličnosti srpskog sporta i umjetnosti: Miloš Krasić, Nemanja Vidić, Ognjen Koroman, Mihajlo Pjanović, Danko Lazović, Miloš Biković i Emir Kusturica. Upravo je Miloš Biković glumio i u reklami kojom je najavljen duel dvije bratske zemlje, a u kojoj srpski glumac nije mogao da se odluči za koga da navija.


Pogledajte i ko će se sve naći na spisku putnika Dragana Stojkovića Piksija za meč sa Rusijom, a na kome je bio popriličan broj iznenađenja. Prije svega, zbog igrača koji nisu na spisku, pa tako ovoga puta nećemo gledati one koji su se sami "precrtali" poput Svilara, Nastasića i Vlahovića, ali i onih koje Piksi nije zvao: Maksimović, Radonjić...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC