• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćuti u crnini i igra tenis: Arina Sabalenka na terenu 24 časa poslije smrti dečka

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Arina Sabalenka nema namjeru da pravi pauzu. Neće pričati sa novinarima i igraće tenis.

 Arina Sabalenka igra na turniru nakon smrti dečka Izvor: DAVID GRAY / AFP / Profimedia

Samo nekoliko dana nakon što je njen dečko Konstantin Koltcov preminuo, Arina Sabalenka će igrati tenis! Ona je već viđena na terenima u Majamiju kako trenira, a najavljeno je da se Bjeloruskinja neće obraćati medijima. 

Žrijeb je htio da u prvom kolu mastersa druga teniserka svijeta naleti na Paolu Badosu, svoju najbolju drugaricu! Španjolka je sada istakla da joj je teško da govori o cijeloj situaciji, ali da je razgovarala sa Arinom pred meč.

"Razumijete da ne želim da razgovaram o tome, ali naravno kao što sam rekla i ranije ona mi je jedna od najboljih prijateljica. Juče sam dugo razgovarala sa njom, kao i jutros. Znam kroz šta prolazi, znam cijelu situaciju i šta se dešava. To je za mene takođe šokantno jer moram da prolazim i sama kroz situaciju pošto mi je ona najbolja prijateljica i ne želim da pati. Veoma je teška situacija", navela je Badosa. 

Sabalenka je primijećena kako trenira u crnini, a bjeloruski mediji su izvijestili da je njen dečko, inače nekadašnji NHL hokejaš, Konstantin Kolcov zapravo izvršio samoubistvo. Prema njhovom pisanju zapravo je bivši hokejaš Pitsburga skočio sa prozora jednog hotela u Majamiju.

Pogedajte Sabalenku kako trenira: 

Paula Badosa koja sada mora da igra sa svojom prijateljicom nakon što je savladala Simonu Halep u prvom kolu takođe nije oduševljena žrijebom...

"U isto vrijeme igram protiv nje, veoma je neprijatno. Da, zaista ne bih mnogo da pričam o tome. Ona je moja najbolja prijateljica i obećala sam joj to. Izvinite", rekla je kratko Badosa.

Prvobitno je bilo javljeno da je Kolcov preminuo od ugruška krvi u plućima, ali sada ipak mnogi navode da je zapravo tačna verzija o samoubistvu. Ova smrt je nova trauma u životu Arine Sabalenke, pošto je njen otac Sergej prije pet godina iznenada preminuo sa 43 godine. Sergej je takođe bio profesionalni hokejaš.

Izvor: Instagram/sabalenka_aryna/printscreen

(MONDO, N. L.)

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC